.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    SssUnshineeeee
    Guest

Дупки на ушите ?

Здравейте ... Искам да си продупча ушите , но преди да се престраша искам да намеря отговор на няколко въпроса.Тъй като повечето от вас най-вероятно са преживяли това реших , че ще е добре да имам отговор и от някой друг освен от специалист ... така.. ето ги и въпросите :
    1. Боли ли когато те дупчат ?
    2. С пистолет или с медицинска игла боли по -малко ?
    3.Колко време трябва да нося медицинските обеци ?
    4. Вярно ли е , че с пистолета ти дупчат ушите направо с медицински обеци ?
    Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    1. Боли, разбира се, но е съвсем търпима болка.
    2. С пистолет боли по-малко.
    3. Може би поне месец, лекаря ще ти каже.
    4. Да.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

SssUnshineeeee
    Guest
    Благодаря много

Мега фен Аватара на Dagichka
    в никакъв случай не си дупчи ушите с пистолет, не си бебе. това е адски грешно и вредно, с абокат трябва. и аз мисля да си ги дупча скоро, като малка имах, но точно защото бяха с пистолет нещо се прецака, едното ми ухо се поду тройно и трябваше с голяма мъка да ги сваля.. боли малко, зависи какъв ти е прагът на болка. така наречените медицински (макар че май нямало такова понятие) се носят месец-два, иначе има опасност, ако ги махнеш, дупките да зараснат.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Могат да възникнат проблеми ако си дупчиш хрущяла с пистолет. На меката част е безопасно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Могат да възникнат проблеми ако си дупчиш хрущяла с пистолет. На меката част е безопасно.
    Пак не е баш безопасно, но е по-приемливо. Мен лично по-малко ме боля като ме проби приятелка с абокат.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Моите са дупчени преди поне 7 - 8 години с пистолет, проблеми не съм имала... Иначе болката си е съвсем търпима, нищо страшно.

На мен ми ги продупчиха с пистолет и не ме боля изобщо. Казаха ми да ги нося 20 дни (след 2-3 дни ще ги свалям ) И да, слагат медицински.

Мега фен Аватара на skatew
    нищо страшно няма, почти и не боли. аз се дупчех преди години, сега дупките са бая по-големи от оригинала но беше с пистолет и не беше нищо страшно..
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз преди две години си направих още една дупчица с пистолет и стана толкоова бързо, че даже не разбрах кога точно ме заболя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си