- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого търси пияният мъж?
Когато един мъж/момче е пиян/о, кого търси? Тази, която наистина му харесва, или не подбира?
бармана вратата на бара ключалката
само не и жената повярвайте ми
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В тази тема ще има много скандални изцепки, убеден съм!
Куцо, кьораво, сакато - дупката е злато.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Еми, аз само с един по-специална мацка съм се напивал и само нея съм търсил. Иначе не пия извън нас и без неяИначе знам ли... може и да не подбирам.
Първо гаджето (когато съм обвързан), иначе най-сладката в компанията.
Мисля, че тази която харесва или обича. Имаше една мисъл от типа на: "Когато мъжа е пиян не търси всяка. Търси тази, която няма смелост да потърси, когато е трезвен!".
Няма такъв кеф като това да се наядеш след напоително домашно парти/бар/дискотека.![]()
Welcome to the Jungle...
Втора бутилка, след това храна. Ако евентуално не е гладен, ще потърси някоя позната първо.
Зависи колко съм пиян и дали съм обвързан. Ако се осмъртя , сигурно налитам и на чуждо. Иначе обичам да се обаждам на приятелки и да им пея , хаха