- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако...
се случи нещо с мен, ако някой ме блъсне пред метрото или ме наръга наркоман..., ще забележите ли липсата ми/ще ви бъде ли поне мъъничко мъчно за мен?
//налегнали са ме кофти мисли
ne biva da se ebavash s takiva raboti
ako e seriozno: sigurno
Да, определено ще усетим липсата ти, не, надали на някой, който не те познава лично, ще му пука.![]()
хората няма как да знаят причината за отсъствието ти, но аз ще те спася преди фаталния момент с моето шесто чувство :п
снощи сънувах точно това и се замислих защо ви е всичкото това хабене на нерви, упреци, подигравки, хейт..? животът е скапан. знаем си го, но защо продължаваме да си го усложняваме? когато съм сред голямо множество хора и си казвам 'боже, сред тях може да има някой от форона, някой който се има за голямата работа, а тук изглежда толкова безличен и безцветен'. чудя се каква е истинската същност на форонните звезди: безлични непознати или отворени всезнайковци? знам, че не съм идеална, знам че имам много недостатъци, но мамка му, другите ми изглеждат в пъти по-безинтересни и скучни. четох някъв диалог на Платон, в който стана дума за сродните души. някой си ни е разделил на две и цял живот търсим другата си половина. колко яко ;3. в такъв период съм, че се ловя за всяка сламка и идеята доста ми харесва. проблемът е, че чувствам останалите толкова чужди и студени. понякога са ми идвали наум вся'кви крайности, за да събудя някаква реакция.
та, такам. общо взето изгубих си мисълта :Д.
и аз ти я изгубих, ми да, тук не сме това, което сме в реала, затова е анонимно.
иначе как си усложняваме живота? просто от нерви някои изпускат клапана, а живота не е скапан, той е такъв, какъвто ти си го правиш
жииив съм ;д
:Д уй, а ти как си, ко си правите с Цецко
Е те тука ти е проблема... Това да привличаш внимание всячески, не те прави интересна... Всъщност, те прави точно същата като натоканите малолетни коврички по чалготеките, дето правят всичко само и само да получат внимание... Ти може и да не си даваш задника, ама пък постоянно се самоизтъкваш и сравняваш с околните... Мотивът е един и същ... Честно, какво значение има дали ще ми пука, ако умреш утре? Ми, няма да се трогна особено, както и ти, ако нещо се случи с мен... Това не значи нито, че съм някво коравосърдечно копеле, нито пък че ти не струваш нищо.
Самия факт, че използваш разни ухилени емотиконки в тема, която уж считаш за сериозна, говори че и тази тема е с цел внимание...
Ъмм нищо като цяло..И ние сме живи.
Той се разкарваше с един съфорумник по Софията до сега, пък аз цяяяяяяяяял ден уча..![]()
абе глупости говориш.
като си общувал с някого, незавсимо пряко или коствено по интернет и си го запомнил с нещо, няма как да не ти стане поне малко гадно, ако разбереш лоша новина за него
плюс тва, търсенето на внимание е присъщо за всички и няма нищо лошо, то е необходимо, независимо те прави интересен, или не, на никой не му пука.
и използването на смешни имотиконки в никакакъв начин не е предпоставка, че не ти е болно
Не искам друго.
По на Ива темата. Ми кофти ще ми е и така нататък, но няма да е края на света. Хора умират всеки ден, дай да седнвем да ревем за всички. Отделно дето ако не сме били много гъсти, едва ли ще отразя много-много жива ли си или не.
Съгласна съм с Климбо, че живота е какъвто си го направиш. Избора е между това дали да бъдеш щастлив от действията и бездействията си или да се самосъжаляваш и самонараняваш за някоя грешка. Тук тоя форон е уеб място, на което си теглим локуми и убиваме невинно време, едва ли някой от нас е същия, какъвто и в реалния живот.
мога да кажа само че хората които изглеждат широкоскроени във форума са такива и на живо /или поне по скайп/
писането няма нищо общо
аз лично на живо не се рапявам така, както тук пред колеги или непознати, с две думи - по-трудно завързвам разговор, а от там и връзки, приятелства![]()