.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Хапчета за спиране на растежа

Здравейте, не съм болна, но става дума за хапчета затова пускам темата тук.

Някой знае ли откъде мога да си купя хапчета за спиране на растежа, или други медикаменти?
    Обожавам височината си, и не искам да раста с нито см. повече. Благодаря предварително.

Повече от фен Аватара на Falstad
    На колко си и колко си висока?

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ти тия хапчета ги имаш за някакви бонбонки,бе.Всичките ти теми са за някакви хапчета,операции,химии. Научи се да се приемаш такава,каквато си.Моля,спри да се набиваш в някакви небивали филми.

DeHu, живота си е мой и мога да правя каквото искам.

Форума не случайно е наречен Тийн Проблем, пиша за проблемите си и искам помощ.
    Съмнявам се да си чела всичките ми теми, за да знаеш за какво са. Ако ще помагаш, тогава пиши.

Falstad, висока съм 1,67, а годините си ги пазя в тайна.
    Много ми се иска да си остана толкова висока, защото и любимата ми звезда е толкова висока.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    защото и любимата ми звезда е толкова висока.

Пък и обичам ниските хора ..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ползвай презерватив!
    n00bs

Благодаря за чудесните остроумни идеи, които не ме разсмиват.

nqkoq si
    Guest
    До тук бях край на лични въобще не може да ти пиша щом е така тук пред всички ще ти го напиша та целия сайт да разбере!''Не искам повече да общувам с външния свят'' ''Не искам с никого да говоря'' помниш ли това ти ми написа добре тогава като не искаш да общуваш с хората за какво пишеш в разни форуми мислиш че няма да разбера?Един ден си говорихме супер после кво на другия ден сядам и какво да видя блокирала ме от фейсбук и от скайп не искам тук да пиша това но щом така правиш..постоянно се криеш излез най-сетне и ми го кажи в очите кво е тва само оправдания е..писна ми!!
    По темата: Стига се филмира много филми гледаш не съм мислила че ще го кажа но това че Сузи е толкова висока не означава че и ти трябва да си точно толкова!!Бъди себеси не бъди другия,може много да я харесваш но това твоето се нарича вече мания!
    (До другите читатели извинете за спама но ми писна вече от хора които се правят на приятели и накрая ти бият шута!Сигурно не ви интересува ако искате ме обиждайте аз казах каквото имах и това е..)

Нямам намерения да споря с човек който не разбира какво искам да кажа.

nqkoq si
    Guest
    Разбрах каквото трябва разбрах че се правиш на интересна разбирам,че пишеш едно но правиш друго човек който не иска да общува с хората не пише в разни форуми и не коментира в форума за корейски сериали даден сериал..

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Цитирай Първоначално написано от nqkoq si Виж мнението
    Разбрах каквото трябва разбрах че се правиш на интересна разбирам,че пишеш едно но правиш друго човек който не иска да общува с хората не пише в разни форуми и не коментира в форума за корейски сериали даден сериал..
    Кога ще я оставиш на мира? То пък и ти вече прекаляваш. Не иска да контактува с теб. Пълна досада си. Точка. Остави я вече.

Някоя си.

Не разбра. Нямаш представа дори какво съм имала в предвид!

Знам, че тормозиш приятелите ми и съсипваш темата ми,
    не можеш ли да приемеш, че не искам да контактувам с теб?

Ако имаш да казваш още нещо го кажи на ЛС, защото очаквам хора да коментират това което ми трябва.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Благодаря за чудесните остроумни идеи, които не ме разсмиват.
    Какво му е смешното , трагично е ... Аз просто нямам думи ...

Това ли е любимата ти звезда ?

За твое сведение тази звезда е с 2 см. над теб. Предлагам да изчакаш една година.
    Последно редактирано от Lelwut : 04-05-2014 на 12:56

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Едва ли ще намериш здравомислещ лекар, който да е склонен да отнемат разрешителното му, само за да задоволи нечия мания или прищявка.Това е едно на ръка.Второ-дано обичаш физика и си чувала теорията за т.нар. "ефект на пеперудата".С тази метафора искам да кажа, че приемането на медикаменти, които инхибират норамалната продукция на хормон или ензим, дава сериозно негативно отражение на целия организъм.В твоя случай, ще се потисне нормалното функциониране на важни структури с мозъка, които контролират общо взето всички процесив тялото.Така че, аз те съветвам, да си избиеш тази идея от главата и да си харесаш друг герой.А и, можеше да споделиш на колко години си, какъв е ръстът на родителите ти, за да ти кажем, дали ще растеж още.Мисля, че това ще е най-полезното, което можеш да научиш тук.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Какво му е смешното , трагично е ... Аз просто нямам думи ...
    Трагично е,да. Трагично е да висиш тук ден и нощ и да коментираш теми,които дори малкият ти мозък не разбира. Спри да досаждаш. Не си интересен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ползвай презерватив!
    Точно обратното е.
    Кучките/женско куче/ като забременее и спира да расте.

Мега фен
    Проблемът ти е в гена брат ,проблемът ти е в гена (music)

Мега фен Аватара на draid
    Ти си изключително проста, това само една жена може да и го роди главата.

Цитирай Първоначално написано от Mirrela. Виж мнението
    Трагично е,да. Трагично е да висиш тук ден и нощ и да коментираш теми,които дори малкият ти мозък не разбира. Спри да досаждаш. Не си интересен.
    ... това чак ся го виждам ... точно аз ли се правя на интересен ?

Аз ли съм тръгнал да пиша за някви китайци , за разни хапчета , за операции и други там измишльотини ? ... както и да е ... какво да обясняваш на такива хора ...

Факта, че ти не можеш да приемеш нечие друго може би по-освободено мислене не прави другият - луд.

Китайците, хапчетата и операциите съществуват точно, защото са нещо нормално, нали така?
    Милиони хора гледат азиатски филми, оперират си очите, носовете, устите и т.н. Пият хапчета.
    Ако ти смяташ това за нещо ненормално, ако на теб не ти харесва, спокойно напусни темата, не карам никого на сила да пише. Целта на темата е да препоръчате нещо, а не да се присмивате. Нямам никакви намерения да се засегна от думите ти поради простата причина, че има далеч ...... "по-ненормални" неща изглежда за твоите очи.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 08-21-2014 на 20:34

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Имаш твърде много свободно време, за да се занимаваш с глупости. Я се стегни малко и мисли с главата си. Приемаш се такаква каквато си и точка. Кажи на вашите за странната си прищявка, те ще те оправят.

Мацка, съвсем добронамерено ти го казвам, прекаляваш. Защо толкова държиш да бъдеш нещо, което не си? Какво значение има колко си висока или какъв е цветът на кожата ти? Това много ми напомня на корейките и японките, които се тровят с какви ли не отрови, за да си избелят до албиноско бяло кожата. Не е логично.
    Аз харесвам супер много мъничките и сладки нослета, но за съжаление аз имам типичният европейски прав нос с висок свод. Но така или иначе не мисля, че този тип нос би ми отивал, въпреки че на тях ми харесва ужасно много.

Не си струва да си рискуваш здравето, за нещо толкова глупаво. Все пак не става въпрос за странен грим или бунтарска прическа, а за нещо, което наистина може да ти навреди. Не знам дали си чела приказката Що за птица е това?, но ако не си я прочети! ^^

Бих ти писала и на лично, ако нямаш нищо против.

Между другото на Сузи една от основните причини да ѝ се радват е именно, че е висока по азиатския стандарт.
    Последно редактирано от Hayashi : 08-21-2014 на 22:06
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Имаш твърде много свободно време, за да се занимаваш с глупости. Я се стегни малко и мисли с главата си. Приемаш се такаква каквато си и точка. Кажи на вашите за странната си прищявка, те ще те оправят.
    Приела съм се каквато съм, ако не си забелязал/а аз съм си толкова висока и просто не искам да раста повече.

Не смятам, че е твоя работа да ми казваш какво да правя. Не разбирам защо хората смятат, че винаги са прави и ако някой не се държи като тях е луд. Първо виж себе си, пък после давай акъл на мен. Честно казано, писна ми
    от кретени ( нищо лично ). Толкова ли е трудно ако можете да помогнете да го направите, вместо да давате акъл.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 08-22-2014 на 15:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си