.
Затворена тема
Страница 33 от 195 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 4861
    Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ахахахха +1

Между другото имам ли право на един въпрос към Лиланда и приятеля ѝ ? Просто нещо ме мъчи от известно време, обаче не намирам подходящ момент. :Д

пт: дразня се
    много
    Разбира се, че имаш! Аз ти разрешавам да я питаш.
    на мен ми е любопитно да разбера за какво ще я питаш, и дали тя изобщо си има такъв, не знам, кой би тръгнал с такава дива, селска особа

ПП: Ако се разиграе сцена, аз ще ги оправям, няма страшно

Мега фен Аватара на Зайче..
    След като ми е разрешено ще си питам
    Та, въпроса ми е защо абсолютно винаги, когато приятеля ѝ спори с някой тя се намесва да го защитава и обратното? Толкова ли не се случва да имате различно мнение и дори да спорите понякога или само за пред хората правите така? Наистина, без лоши чувства, обаче прави много смешно впечатление (особено в темата за колите).
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ох, всичко ме болиииииииииииии........
    А ми свършиха болкоуспокоителните..
    След малко ще ходя до аптеката май.
    Поне вчера беше яко, отдавна не се бях забавлявала така. Жалко че тая вечер пак ще пропуснем, ама с толкова зает човек-така е.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Супир, просто чудесно, страхотен ден, утре пък е ден за кино, какво по-хубаво ))))
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на babity
    Лешаво ми е. Пийва ми се, 'ма рано дееба. Даже не е апатия, дееба. Просто празнота.
    И не знам какво да правя с тия стажове... Искам, възможност е, ама как ще се справям със защити и ала-бала. Налага ми се да надскоча страховете си. Тря'а!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Божественярско!
    Честит рожден ден на мамето ми <3
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    След като ми е разрешено ще си питам
    Та, въпроса ми е защо абсолютно винаги, когато приятеля ѝ спори с някой тя се намесва да го защитава и обратното? Толкова ли не се случва да имате различно мнение и дори да спорите понякога или само за пред хората правите така? Наистина, без лоши чувства, обаче прави много смешно впечатление (особено в темата за колите).
    Мога да ти пратя хронология между нас точно за темата за колите, да видиш колко време спорихме за тая простотия..Мненията ни за BMW се засичат само до това, че двигателя им е добър...Не знам ти как си разбрала..В случая със спора тук аз съм му казала, че няма смисъл да се занимава с глупости мнооого отдавна, друг е въпроса, че за една част от тези глупости е прав..Някои части от спора бяха напълно безсмислени /като цяло целия спор беше такъв, но след като се е започнало, излишните части доста изпъкват/ и както виждаш аз съм коментирала само конкретна част от целия спор, която ме засяга лично, другото си е между тях и не ме бърка..Аз още от началото казах да спрат да се занимават един с друг, отначало даже бях неутрална относно спора, но има един момент, в който чашата прелива, нали така? Това, че не съм казала тук /защото не съм сметнала за необходимо целия форум да вижда как едва ли не оплювам приятеля си/, не значи, че мнението ми напълно съвпада с неговото. Спорове имаме горе-долу всеки ден, нужно ли е всеки път като спорим да го изтъкваме тук? Смешно впечатление..Хмм? Бас давам, че ако го бях нападнала пред целия форум, щеше да кажеш същото..

По темата: Леле колко много хора ми паднаха в очите за толкова малък период от време не е истина..Чак сега осъзнах на какво се дължи това асоциализиране от моя страна и честно казано дори се радвам, че така се получи...Лятото наближава, което значи нови контакти, така че...

JustaLittleKid
    Guest
    Едно ми е такова... странно.
    От една страна, щастлива съм, че най-накрая цялата тази работа с IELTS-а отмина, като цяло мисля, че представянето ми беше добро, ще видим резултатите на 18.04. В общи линии съм доволна от себе си, особено като вземем предвид факта, че почти не учих (въпреки добрите ми намерения :Д :Д)
    От друга страна, странно ми е, че свърши всичко това. Вярно, че курсовете ми бяха само 5 пъти, но донякъде ми харесваше. И ми е странно, че повече няма да ходя и да срещам тези хора. Особено някои от тях. Ако съдбата е по-благосклонна (образно казано), най-много да ги засека някъде случайно. Все едно, де.
    Все пак съм доволна. Сега си събирам багажа, нали се преучих :Д, ще си подаря едноседмична почивка извън градските условия само с майка ми. И тук е спорен начинът, по който се чувствам - хем обичам да събирам багаж, хем е толкова досааадно. Особено частта с гардероба. Винаги си мисля, че трябва да подредя и да спра да разбутвам дрехите (кой, кой измисли идеята с гардероб под леглото?!)... и винаги се оказва някаква тотална бъркотия под леглото.

И донякъде ми е тъжно.
    Нямам с кого да споделя дори тези глупави неща, които написах дотук. Мрън.

Мега фен Аватара на babity
    Предизвиквам се. Ако тази вечер мине добре, ще го затрия окончателно.
    Ай, карамба! Тря'а се накурвя.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Изнервих се да го е'а, ми поне вдигни кажи като човек, днес не мога, това-онова, да мине номера.
    Инак добре ми е почивчица малко, ще се релаксира.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Туй време хич не ми се нрави, предизвиква ме да си направя какао и да си чета анатомичните подробности цяла вечер. Днес съм особено раздразнителна.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    You came into my crazy world like a cool and cleansing wave.
    Before I, I knew what hit me baby you were flowing through my veins...

I'm addicted to you,
    Hooked on your love,
    Like a powerful drug
    I can't get enough of,
    Lost in your eyes,
    Drowning in blue
    Out of control,
    What can I do?
    I'm addicted to you!

Повече от фен
    Объркана и уморена.
    Кафе и патофизиология.
    Пролетни настроения.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Супер тъпо ми стана...да си намирам работа вече и да не им вися на главите,щото ми писна...
    Много мразя така...
    Последно редактирано от granger : 04-05-2014 на 18:25
    maDamn

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    боли ме главата.

нямам идея какво да правя утре.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ....
    Ами аз в общи линии не се интересувам особено много от отношенията ви нито от на който и да е друг (това не важи само за близките ми хора), но ми направи впечатление, че вие двамата винаги като стане нещо започвате да се подкрепяте супер демонстративно. В смисъл не че има лошо, но всичко това изглежда малко като за пред хората. И с това нямам предвид да се карате пред целия форум, тогава да, пак щях да кажа същото - права си. Като цяло доста си демонстрирате връзката и не че има нещо лошо в това, че сте щастливи и т.н., но я натрапвате мънииииичко в лицата на хората. Все едно аз на всеки втори пост да си споменавам приятеля, ми то в един момент писва и не знам на вас как не ви омръзна. Казвам го без абсолютно никакви лоши чувства и не искам да те засягам по абсолютно никакъв начин, просто казвам какво мисля. Ти ме кефиш, но поведението ти от време на време хич не ме кефи.

JustaLittleKid
    Guest
    Има нещо вярно в това, че ако признаеш някакво желание / предпочитание или ако си позволиш да мислиш повече за него, започваш да го усещаш много по-силно.
    А пък понякога е просто... безсмислено.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Омръзна ми вечно аз да съм виновната. Правя грешки, определено, но в този случай нямаше да се държа така, ако нямаше причина.

Каквото повикало, такова се обадило.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Dagichka
    окей, явно аз съм лош човек или в предишния ми живот нещо съм оплескала, защо иначе на мен все такива неща се случват? вече тотално развих панически страх от коли, катастрофи и тн, не мисля, че скоро ще мога пак да се возя или да пресичам нормално.. тъжно ми е, уплашено ми е, тъпо ми е, защото всички си мислят, че излишно се филмирам, ама.. така се чувствам ://
    лятото се очертава да е интересно и хубаво, силно се надявам, защото няма още дълго да понасям ежедневието..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Съществото ми трепери от любов. Толкова е прекрасно точно това чувство.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ей така, от никъде ми идват няк'ви стари събития, които да анализирам. Защо?
    Имаше един странен "тест", на който ме определиха като "непостоянен и независим характер" с основна черта аналитичност и е толкова вярно! А преди не вярвах на тестове, които ти определят характера.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ....
    Ами Зайче, не знам на теб как ти се струва, но ако прегледаш спора отново, ще видиш, че BloodyF е написала нещо конкретно засягащо я, нормално е да отвърне. Пък и чакай, тя ми е приятелка, нормално е да опита да ме защити особено в такъв рандъм спор, в който, единия си казва, каквото и когато му е удобно. Извинявай, но ти не би ли защитила приятеля си, особено ако виждаш и знаеш, какво се случва? Щото "Потребителката" си вадеше аргументи и доводи от задника е така, колкото да има какво да каже.
    Още нещо, не ние си качваме снимка на всяка целувка във фейса, че да "натрапваме" връзката си. Напротив, ние просто се подкрепяме, когато има нужда, дори и да не сме на абсолютно едно и също мнение, бързо достигаме до консенсус и решаваме проблема заедно, помагайки си. Честно казано, не ми пука особено дали натрапвам връзката си на някой или не, щото честно казано не ми пука за форума и хората в него, с изключение на няколко човека, които се броят на пръстите на едната ръка.
    Та като цяло, ще те помоля да прегледаш целият спор отново и да видиш, дали тя се забърка първа или напротив- тя искаше да спре спора и чак когато "Потребителката" в отчаяние и липса на аргументация, я намеси, и тя просто реши да отвърне на тъпото с тъпо.

No hard feelins brah!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Божественярско!
    Честит рожден ден на мамето ми <3
    да ти е жива и здрава
    по една случайност и аз ся бях на рожден ден ;д
    беше тъпо, ама и аз съм тъп, така че ми допадна

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ...
    Когато моя приятел има проблем с някой, проблема не е във форум и ще е супер смешно ако аз се намеся, защото и като цяло проблемите (споровете) нямат нищо общо с вашите. Ако вие с Лиланда бяхте както нас постоянно заедно най-вероятно и вие щяхте да си качвате снимки постоянно и ти между другото ме нямаш в приятели, така че ми е много странно как така си попаднал на мои снимки? Или сигурно твоята приятелка ти ги показва? И защо след като те дразнят снимките ми и т.н. в фб ми пишеш от нейния профил и ме занимаваш с някви глупости от сорта на 'кво прая'? Ми чепкам вълна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си