.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Така е най-добре, нито е най-красивата, да не говорим за най-умната, просто като излезем ми е готино. И сега предполагам всички знаете , колко е гадно чувството да я гледам постоянно на линия и да ми се иска да и пиша или да и се обадя, но..

Цитирай Първоначално написано от mart01 Виж мнението
    ...нито е най-красивата, да не говорим за най-умната...
    Демек е грозна и тъпа, обаче те кефи компанията и...че пък и за гадже я искаш...

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Демек е грозна и тъпа, обаче те кефи компанията и...че пък и за гадже я искаш...
    Избягвам да съдя хората по външния вид, все пак и аз не съм първи красавец

Сега си писах с нея и и казах онзи път май не се разбрахме напълно, а отговора и беше мисля че бях пределно ясна хаха. И когато и казах проблем ли е за нея да бъдем просто приятели, понеже ми е приятна компанията и, тя ми каза че няма проблеми, но ако излизаме само като приятели, подчерта да е само като такива хахах. Съгласих се, като мисля поетапно да гледам да се отдръпвам от нея, очевадно е, че акълът и няма да дойде скоро и каквито и да било усилия от моя страна са безсмислени.

Благодаря за мнението, радвам се, че съм оставил такова впечатление. Върхът за мен бе тази вечер, когато бе качила много хубава песен и и писах да се поздрави с нея, а тя ми отговоряше с по една дума.. Накрая и пиаах лека нощ и дали желае утре да и пиша, а тя го прочетете и дпри не ми отговори.. И това при положение, че и пиша най-приятелски да я видя как е.. Е след това и поведение, мисля че не заслужава дори и приятел, като мен, да си ходи пеи утайките и това е..

пп- Най-лошото е, че не хатесва друго момиче, доста по-красивп, умно и разбрано, но шродто не ме привлича, колкото тази.. Но след това дори да не ми отговори да и пиша ли утре, мисля че е време да се взема в ръце..

А най-тъпото беше, че бях готов да бъда просто приятел с това момиче и и писах снощи най-учтиво да ти пиша ли утре и отговора беше :
    "Нямам нищо против, решението си е изцяло твое "
    След такъв малоумен отговор, мисля че загубих окончателно желание за каквото и да било..

Какъв рак хахаха

Благодаря Ви за мненията! Радвам се, че го мислите, но знаете как е в днешно време.. Ако нямаш пари, нямаш кола, не си "нацепена батка" почти нямаш шанс с момичетата, а аз съм така. Нямам богати родители, нямам кола, нямам време за фитнес, защото съм принуден да работя, за да се издържам и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си