.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен Аватара на Mozzela

Lightbulb Как мислите.. Ще ме приемат ли (1 аег)

Та така.. 7 клас съм и съм на ниво(според мен).Праскам ги шестиците на тестове,преразкази и няк'ви такива.Матурите от миналите години също ги решавам на ниво, ама ме е страх да не дадат няква трудна матура сега, 'щото само лесни дават тия години.Миналата година минималния бал е бил 33.3 за 1 аег, но мисля,че ще падне, 'щото всички предпочитат 2 аег и няк'ви други гимназии.. Ако не изкарам 5.5 дали ще ме приемат в прилична паралелка?Ще имам шестици за годишните по бел и мат, т'ва е сигурно..
    Последно редактирано от Mozzela : 04-05-2014 на 07:35

Какво имаш предвид под "прилична паралелка"? И няма от какво да те е страх, ако си знаеш нищо не може да те уплаши.
    П.П: аз също съм тръгнала към 1-ва

еми с испански например, където балът винаги е бил от високите и много ученици кандидатстват..
    ти си ходи във 2-ра да няма конкуренция :дд

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    с 34-34,5 бал би трябвало да влезеш навсякъде, все пак си момче

мисля, че немската е с най-висок бал и BTW, и аз искам с испанскии

Миналата година 1-ви модул математика беше уникално лесно , както и 2ри.

Преполагам , че с 34+ бал можеш да влезеш навсякъде.

притеснява ме математиката и то доста, особено 2 модул...

Цитирай Първоначално написано от Bilyanna Виж мнението
    притеснява ме математиката и то доста, особено 2 модул...
    1-ви модул би трябвало да е супер лесен , но виж , за 2ри не се знае .

Никой не може да ти каже.Аз сега съм 10 клас и още помня как 7 клас отидох на един пробен изпит, like a boss, и изкарах 3,бързичката понасрах и на ''оригиналния'' изпит праснах 5,30!(по мат) Приеха ме точно където исках,по първо желание. Супер кеф!

хаха и аз на пробния изпит имам 3 вече съм спокойна

Недей да се успокояваш,че да не стане и на истинския 3! ;D Стегни се,остават няколко месеца. Моята теория си остана ''Скъсай си дебелия гъс от учене 1 година,а си гледай кефа 5!''

спокойно, в училище правихме примерен 1-ви модул изкарах 5.80 и според мен не трябва само 1 година, ако не си учил предишните години всичко е загубено

спокойно, в училище правихме примерен 1-ви модул изкарах 5.80 и според мен не трябва само 1 година, ако не си учил предишните години всичко е загубено
    Предишните ако си изкарвал 5-6 и последната учиш супер здраво,няма да има проблем.Все пак,последната е най-важна!

Цитирай Първоначално написано от Kukuto Виж мнението
    Предишните ако си изкарвал 5-6 и последната учиш супер здраво,няма да има проблем.Все пак,последната е най-важна!
    +1

най-големият ми проблем е литературата, не чета достатъчно.Българския го знам почти отлично, математиката, уравненията и неравенствата са лесни, а геометрията ми е в кръвта (лесна и интересна), така че не се притеснявам за математиката.Преразказите ги мога горе-долу и остават няколкото въпроси по литература и разсъжденията, където съм пълна скръб.

anonymous895156
    Guest
    и според мен не трябва само 1 година, ако не си учил предишните години всичко е загубено
    не

Цитирай Първоначално написано от Kukuto Виж мнението
    Недей да се успокояваш,че да не стане и на истинския 3! ;D Стегни се,остават няколко месеца. Моята теория си остана ''Скъсай си дебелия гъс от учене 1 година,а си гледай кефа 5!''
    Кой толкоз богопомазан,че чак 5 години да си гледа кефа? Две,три е нормалното,но все пак,ако си оцелил точното даскало,ти завиждам

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не
    И защо?

И защо?
    Нищо не е загубено!
    В момента изпитите ви са достатъчно лесни, за да се подговите за 1 година перфектно с яко учене.
    За най-изостаналите си има курсове и частни уроци.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Само аз ли си ''бичих айляк'' и един месец преди матурите почнах да уча главните правила по БЕЛ, да уча термини произведения и т.н. После решавах задачки и се оказа, че оценката ми по БЕЛ беше 5,89 ( + 2-рия модул) по МАТ ми взеха точки, защото съм чертала с химикал И пак влязох в математическа гимназия, в една от най-трудните паралелки. Най-ниският бал в класа ми беше 33..

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Нищо не е загубено!
    В момента изпитите ви са достатъчно лесни, за да се подговите за 1 година перфектно с яко учене.
    Ако се учи като хората съм съгласна.

Но е много безмислено и доста по-трудно. Учи си, както трябва и няма да имаш проблеми.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Нищо не е загубено!
    Затова и средните балове скокнаха до 34!

Брат, на вашите изпити щях да изкарам 5,80 и на двете минимум.
    Айде успех след месец и половина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си