- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мислите.. Ще ме приемат ли (1 аег)
Та така.. 7 клас съм и съм на ниво(според мен).Праскам ги шестиците на тестове,преразкази и няк'ви такива.Матурите от миналите години също ги решавам на ниво, ама ме е страх да не дадат няква трудна матура сега, 'щото само лесни дават тия години.Миналата година минималния бал е бил 33.3 за 1 аег, но мисля,че ще падне, 'щото всички предпочитат 2 аег и няк'ви други гимназии.. Ако не изкарам 5.5 дали ще ме приемат в прилична паралелка?Ще имам шестици за годишните по бел и мат, т'ва е сигурно..
Последно редактирано от Mozzela : 04-05-2014 на 07:35
Какво имаш предвид под "прилична паралелка"? И няма от какво да те е страх, ако си знаеш нищо не може да те уплаши.
П.П: аз също съм тръгнала към 1-ва![]()
еми с испански например, където балът винаги е бил от високите и много ученици кандидатстват..
ти си ходи във 2-ра да няма конкуренция :дд
с 34-34,5 бал би трябвало да влезеш навсякъде, все пак си момче
мисля, че немската е с най-висок бал и BTW, и аз искам с испанскии![]()
![]()
Миналата година 1-ви модул математика беше уникално лесно , както и 2ри.
Преполагам , че с 34+ бал можеш да влезеш навсякъде.
Никой не може да ти каже.Аз сега съм 10 клас и още помня как 7 клас отидох на един пробен изпит, like a boss, и изкарах 3,бързичката понасрах и на ''оригиналния'' изпит праснах 5,30!(по мат)Приеха ме точно където исках,по първо желание. Супер кеф!
![]()
![]()
![]()
Недей да се успокояваш,че да не стане и на истинския 3! ;D Стегни се,остават няколко месеца. Моята теория си остана ''Скъсай си дебелия гъс от учене 1 година,а си гледай кефа 5!''
спокойно, в училище правихме примерен 1-ви модул изкарах 5.80и според мен не трябва само 1 година, ако не си учил предишните години всичко е загубено
най-големият ми проблем е литературата, не чета достатъчно.Българския го знам почти отлично, математиката, уравненията и неравенствата са лесни, а геометрията ми е в кръвта (лесна и интересна), така че не се притеснявам за математиката.Преразказите ги мога горе-долу и остават няколкото въпроси по литература и разсъжденията, където съм пълна скръб.
Само аз ли си ''бичих айляк'' и един месец преди матурите почнах да уча главните правила по БЕЛ, да уча термини произведения и т.н. После решавах задачки и се оказа, че оценката ми по БЕЛ беше 5,89 ( + 2-рия модул) по МАТ ми взеха точки, защото съм чертала с химикал![]()
И пак влязох в математическа гимназия, в една от най-трудните паралелки. Най-ниският бал в класа ми беше 33..
Но е много безмислено и доста по-трудно. Учи си, както трябва и няма да имаш проблеми.
Брат, на вашите изпити щях да изкарам 5,80 и на двете минимум.
Айде успех след месец и половина.