- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кога започна да ви върви в живота?
Надявам се всеки един от вас е имал момент в живота в който е забелязал че започва да му върви, тоест намира си работа, приятел/ка итн. Разказвайте за тези моменти.![]()
Последно редактирано от angelche3 : 04-06-2014 на 21:36
Все още не е почнало да ми върви, и не виждам ,,светлина в тунела,,
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Когато започнем да мислим позитивно, тогава хубавите неща ще ни се случат.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аааа никога не ми е вървяло. Да не говорим, че са голям карък.![]()
Иначе - ако мислиш хубаво, ще ти се случват само хубави неща.
Откакто се преместихме, напълно ново училище, а и имах възможност да си намеря работа и да се карам сама. Хареса ми да съм самостоятелна, да си изкарвам мои пари, ако искам някъде да отида-да се кача на колата и да се закарам. Завързах нови познанства както в училище, така и на работното (работните) място, след това приятели, приятел и така.
Няма как да си седиш само у вас пред компютъра и да очакваш да го получиш всичко това на готово. Никой няма да дойде просто ей така да ти похлопа на вратата и да поиска да се запознаете или да ти предложи работа.
Започва да ти върви, когато проумееш няколко основни истини, като например, че най-добре е да разчиташ ПРЕДИМНО на себе си; че партньорът ти не трябва да е единственият ти извор на щастие; че да си замълчиш понякога не е лицемерие; че добрият изход от ситуацията е предимно резултат от добра подготовка и трезва мисъл с щипка късмет; когато откриеш баланса между спазването на обществените порядки и независенето от хорското мнение; когато се научиш за кои неща да се впрягаш и за кои не.
Аз съм съгласна с горните мнения,но искам да добавя това,което за мен може би е най-важното.Когато желаеш нещо да се случи силно,не трябва да мислиш само за това и да се отчайваш ако не се получи,защото рано или късно,ако си положил необходимите усилия,то просто се случва.
Точно сега хич не ми върви ;д Ноо есента ми беше много добре... сега всичко е обърнато с главата надолу ;/
Със сигурност не и днес. Изобщо през последните няколко месеца съм карък и си мълча, а когато се поотворя, всичко ми се струпва на главата. Нямам късмет, постоянно бъркам неща, които ги знам перфектно, а и при новите запознанства куцам, така че има доста работи да се изглаждат, но съм оптимист за бъдещето.![]()
Лятото на 2012г бях се депресирал много, защото бях на 19г почти и не можех да си намеря работа, не бях сигурен дали ще ме приемат в университета, никога не бях имал приятелка, само тъпеех в нас и се чувствах безполезен,беше ми супер неудобно да искам пари от наще за квото и да било, но никъде не ме взимаха на работа, после почина моя близка роднина и и съвсем загубих вяра за бъдещето, но от както започнах университет есента на 2012г сякаш нещата се промениха, края на 2012 си намерих приятелка и още сме заедно и се разбираме, намерих си и работа 2013г, не е високоплатена, но поне се издържам сам и за сега ми е добре, само дето нямам много време, но поне имам човек до себе си,не съм самотен и сам се издържам, същевременно и учението ми върви за сега да видим кво ще станеСега целта ми е като си завърша образованието да си намеря по-хубава работа и вече да започна да мисля за семейство, деца и тнт, но има още време до тогава, не е хубаво да се правят планове
Znachi shtastliv sym
nqmam priqtelka nqmam pari nqmam kola i shofirski kurs, ne izlizam i s kolegite na sam na tamsprqh da se potdurjam fizicheski vupreki che sportuvam skrivam plochite. Susedite mi naduvat glavata ot vreme na vreme , ama mi e polojitelno
imam obache i planove , vupreki che ne znam kakvo shte bachka lqtoto to shte mi e natovareno . Marzi me i da ucha . A puk mi e interesno a vremeto leti..
"но има още време до тогава, не е хубаво да се правят планове" Помни че никога не е рано да мислиш за бъдещето си. Когато си малак ти имаш нужда от баща, да те издържа и.т.н. Грешката ти е че когато пораснеш мислиш че ако имаш работа пари и всичко което ти трябва можеш да правиш всичко сам. Когато пораснеш се нуждаеш от помощта на бог! Много хора си мислят че могат да правят всичко сами... и там грешат.. щом не вярваш в бог усещаш как късмета ти изчезва и започваш да си нещастен. Бог не те прави нещастен за да вярваш в него, сега ще ти дам един пример. Когато няма топлина има студ нали така? Студа се появява от липсата на топлина, и ние правим така че винаги да има топлина като горим огън. Така и нещастието се появява от липсата на бог.. не че бог праща нещастие, просто когато има липса на бог в теб те обвива нещастие. Отиди някой ден да църква, запали една свещичка.. това е пак е нещо. С това показваш на бог че ти имаш нужда от него. Както като си 5 годишен показваш на баща си че имаш нужда от него. Пожелавам късмет на всеки който коментира в темата.
Последно редактирано от angelche3 : 04-07-2014 на 23:29
^боли ме да те чета простонаистина боли
![]()
A ako ne vqrvam , znachi sym neshtasten?
Не съм казал това, просто не трябва да си мислиш че нямаш нужда от бог, някъде прочетох "ангелите тъгуват за такива хора". Ти дори и да не вярваш, бог е с теб като твой баща. Това че ти върви и така нататък е дело на бог, и за всичко си има причина. Да те зареже приятелят или друго нещастие пак може да е дело на бог! За всичко си има причина...
Ох, аз съм една, никога не мога да кажа/да почувствам, че съм щастлива. Искам да вярвам, че тепърва ще ми провъри в живота. Но пък мога да отбележа, че през последната година много неща в живота ми се промениха. Запознах се с доста хора, станахме приятели, промених си средата, без да излизам и от старата, имам приятел вече от доста време, влюбена съм.. иии така. И лоши неща ми се случиха, но и хубави такива.