.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ооо, направо ме е срам да си призная, ама бях забравила колко брутален е Game Of Thrones.

Хаха, нямам търпение за следващия епизод. <3
    Ако не си чела книгите, горещо ти ги препоръчвам. Филма не може да се мери с тях.

Преди малко ми се обадиха да ме викат да работя в Институт по металознание към БАН хах
    Последно редактирано от draid : 04-07-2014 на 07:55

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако не си чела книгите, горещо ти ги препоръчвам. Филма не може да се мери с тях.
    При последното ми прибиране в България забелязах, че сестра ми е почнала да си ги купува, ама така и не ми остана време да прочета всички, успях само първата. Мислех си да ги чета на компютъра, ама не обичам така и сигурно ще чакам да се прибера, за да си ги прочета на спокойствие. Иначе си личи, че са много добри и са ми в списъка за четене от доста време.

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Първата серия на сезона ми се стори леко скучна, но пък последните 10 мин. бяха супер.
    А сега си пускам Дъ Лоукинг Дед.

По темата: Тия от моя клас нещо са изперкали, егати драматичните са станали...
    Е, нямаше как да почнат с големия екшън от първите минути на епизода, според мен. Все пак малко трябваше да се подготви публиката, аз някои неща не си ги спомнях, нищо че преди това гледах последния епизод на предишния сезон. Обаче краят разби брутално, хахаха, много се изкефих.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    При последното ми прибиране в България забелязах, че сестра ми е почнала да си ги купува, ама така и не ми остана време да прочета всички, успях само първата. Мислех си да ги чета на компютъра, ама не обичам така и сигурно ще чакам да се прибера, за да си ги прочета на спокойствие. Иначе си личи, че са много добри и са ми в списъка за четене от доста време.

Е, нямаше как да почнат с големия екшън от първите минути на епизода, според мен. Все пак малко трябваше да се подготви публиката, аз някои неща не си ги спомнях, нищо че преди това гледах последния епизод на предишния сезон. Обаче краят разби брутално, хахаха, много се изкефих.

Аз ги прочетох на телефона, защото не ми се влачеше наляво и надясно постоянно книгите. Чел съм когато трябва да чакам някъде и предимно вечер в леглото, за 2 месеца ги минах и 5-те тома, предвид не малкият им обем. Четат се на един дъх, а разликата в между книгите и филма е голяма. Във филма има прекалено много неща които не стават ясни на гледащия ги. Историята е далеч по задълбана. Потресох се как е представен Оберин Мартел във филма, персоната му няма много общо с това. Иначе до това колко са добри, то спокойно мога да кажа, че това е най-добрата поредица която съм чел някога в тоя жанр.

Този сезон е по втората половина на 3-ти том, така че може да очаквате доста интересен развой на нещата в следващите 9 епизода.

Определено обаче се притеснявам дали ще доживее Мартин да изкара последните два тома или поне последният, защото 6-ти трябва да излезе до края на 2015 според моите сметки.

По темата:
    Изморен съм, ама трябва да върша още малко полезни работи преди да се отдам на мързел.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз ги прочетох на телефона, защото не ми се влачеше наляво и надясно постоянно книгите. Чел съм когато трябва да чакам някъде и предимно вечер в леглото, за 2 месеца ги минах и 5-те тома, предвид не малкият им обем. Четат се на един дъх, а разликата в между книгите и филма е голяма. Във филма има прекалено много неща които не стават ясни на гледащия ги. Историята е далеч по задълбана. Потресох се как е представен Оберин Мартел във филма, персоната му няма много общо с това. Иначе до това колко са добри, то спокойно мога да кажа, че това е най-добрата поредица която съм чел някога в тоя жанр.

Този сезон е по втората половина на 3-ти том, така че може да очаквате доста интересен развой на нещата в следващите 9 епизода.

Определено обаче се притеснявам дали ще доживее Мартин да изкара последните два тома или поне последният, защото 6-ти трябва да излезе до края на 2015 според моите сметки.

По темата:
    Изморен съм, ама трябва да върша още малко полезни работи преди да се отдам на мързел.
    Откакто четох последната книга от Хари Потър на мп4-ката ми реших, че повече това няма да си го причиня. Лятото ако се прибирам ще ги изям с кориците, ако не - и без това съм се замислила за четец, та няма как да се размина с четене, а и не искам. От друга страна като се знам колко бързо ще ги прочета, после ще ми е гадно да чакам за другите две.

По темата: Отдавна не ми се беше случвало да си легна по тъмно и да стана около 11 преди обяд. Толкова брутално ми се беше разбъркало с всичко с тези пътувания и курсови, и ядове, че за почти 3 седмици нощта се беше превърнала в ден за мен и обратното. Даже и на фитнес ще ида днес.
    Иначе ми е тъпо малко, защо избра да идва когато на нея ѝ е удобно, а не на мен. Всички имаме да учим през уикендите, но това не означава, че смятам да изпускам ОЩЕ лекции през седмицата, само защото е решила, че тогава е единственото време, което може да ми отдели. Аз нямам ваканция за разлика от тях. Надявам се само да не решат да идват в комплект, че тогава ще се побъркам.
    Най-вероятно изобщо няма да посетим онова място там, за което си мислехме, ами аз ще си седя в лабораторията и ще си правя упражнения, пък на нея ще ѝ дам картата за библиотеката, да си учи там като е толкова на зор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си