.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Кратко есе по немски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема-Какво правиш през междучасието?
    Да е за начално ниво,около 5-6 изречения+превод

Здравейте, вземете ми един таблет. Да е по-новичък и да е около 4 ядра + гаранция.

http://homework.pomagalo.com/preview...arch_id=945654

Значи ние да ти пишем домашното, докато ти си клатиш краката. Съжалявам трябва да дадеш съответната сумичка за да ти го направим.
    Последно редактирано от Lighting : 04-07-2014 на 15:25

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    http://homework.pomagalo.com/preview...arch_id=945654

Значи ние да ти пишем домашното, докато ти си клатиш краката. Съжалявам трябва да дадеш съответната сумичка за да ти го направим.
    Нищо няма да стане от вас...

Дай 50 лв и ще ти го направим. Всеки труд се заплаща

Дай 50 лв и ще ти го направим. Всеки труд се заплаща
    Щом само за пари мислиш, каква е целта на живота ти? Да станеш богат ли? хах

Нямaм предвит товa. A нa теб кaквa ти е целтa. Дa се възползвaш от другите ли. Съжaлявaм, чaк тaкъв бaлък не съм.

И вместо дa се кискaш в фейсбукa, вземи и си го нaпрaви. Рaзкaжи нaй подробно кaкво прaвиш през междучaсието, нaпример:

В голямото aз и мойте приятели отивaме дa ядем хaмбургер в блискaтa бaничaрницa.

Вместо да ходиш за хамбургери, защо не отвориш учебника по български език? Мисля, че този раздел е направен точно за това, а ако на теб не ти се пише есе, което е дълго няколко реда, поне не пиши глупости. Съжалявам, че пиша в малко стара тема.

И вместо дa се кискaш в фейсбукa, вземи и си го нaпрaви. Рaзкaжи нaй подробно кaкво прaвиш през междучaсието, нaпример:

В голямото aз и мойте приятели отивaме дa ядем хaмбургер в блискaтa бaничaрницa.
    1-Нямам Facebook
    2-Написах си есето в началото на седмицата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си