- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го кажа ли?
Здравейте ,на всички!
Моят проблем е следния:
От доста време се познавам с едно момиче с което сме приятели и общуваме доста.Тя ме смята за много забавен и не веднъж съм я карал да се смее.Само хубави неща има между нас и винаги се разбираме..Когато е тъжна и оправям настроението.И т.н.
Тя самата знае че я харесвам..
Преди време имаше някакъв приятел които я скъса и може би седмица по късно й "предложих",но тогава тя каза че "не е готова"..
и така месеци след тази случка ние редовно подържаме връзка и си говорим в училище..
постоянно си казваме ,че се обичаме , но не по такъв начин..
Та така братлета общо взето това е ситуацията и искам да ви питам дали да я попитам пак или ще стане каша ,защото още от моментът в който я видях всичко в мен изтръпна и е винаги усмихната , забавна и неуписуемо красива!! Моля ви помогнете ми искам да е до мен възможно най-бързо!
П.П. сори ако има грешки !
охх...като нищо да си попаднал във friendzone...и все пак опитай...целуни я ...и виж как ще реагира...ако се отдръпне, и кажи, че е било грешка, ако не...радвай се![]()
Не е преживяла старата си връзка, а и от написаното, според мен, те има само за приятел.
Винаги можеш да я отвлечеш, завържеш в мазето, да я биеш редовно и да се обичате до края на дните си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Абсолютно съм сигурен.И с изречението че винаги е усмихната имах предвид че създава такова настроение (поне за мен)и винаги щом ме види се усмихва.
Пропуснах да кажа,че търси физически контакт..Примерно когато ме засече ме сръчква около корема(ако това е някакъв фактор..)