.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Намират се начини а и ти като не ти е дошло на главата по добре си трай понякога каквото и да правиш не става самия живот не ти го позволява или на прост език СЪДБА !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Това, че не съм си изляла живота в една тема, в един тийн форум, не значи, че не ми е идвало на главата.
    Но, явно аз имам повече топки от теб, след като съм успяла да се справя, без да рева за това във форум.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

евала ти правя тогава добре или зле и аз продължавам да стъпвам все още здраво на двата си крака !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от ayhan.karttall Виж мнението
    евала ти правя тогава добре или зле и аз продължавам да стъпвам все още здраво на двата си крака !

Успех ти пожелавам и дано намериш изход от ситуацията.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

благодарско за сега намерих и продължавам да търся и аз ти пожелавам за напред само нагоре към успеха и извинявай ако съм казал нещо

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тегли бърз кредит до 200лв., но после с лихвите ще трябва да върнеш около 300. Или продай нещо дребно, което не ти трябва. Или се престраши и поискай от някой на заем. На 21г. все би трябвало да имаш някой спестен лев за такива ситуации, помисли за в бъдеще за това.

така и правя помолих стария си шев който ми намери почасова работа и сега ми е ок но поне вече няма да харча без да мисля за в бъдеще

Поискаи от вашите. Нищо не ти пречи да опиташ, все пак са ти родители!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си