- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас..
Намират се начини а и ти като не ти е дошло на главата по добре си трай понякога каквото и да правиш не става самия живот не ти го позволява или на прост език СЪДБА !
Това, че не съм си изляла живота в една тема, в един тийн форум, не значи, че не ми е идвало на главата.
Но, явно аз имам повече топки от теб, след като съм успяла да се справя, без да рева за това във форум.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
евала ти правя тогава добре или зле и аз продължавам да стъпвам все още здраво на двата си крака !
благодарско за сега намерих и продължавам да търся и аз ти пожелавам за напред само нагоре към успеха и извинявай ако съм казал нещо![]()
Тегли бърз кредит до 200лв., но после с лихвите ще трябва да върнеш около 300. Или продай нещо дребно, което не ти трябва. Или се престраши и поискай от някой на заем. На 21г. все би трябвало да имаш някой спестен лев за такива ситуации, помисли за в бъдеще за това.
така и правя помолих стария си шев който ми намери почасова работа и сега ми е ок но поне вече няма да харча без да мисля за в бъдеще![]()
Поискаи от вашите. Нищо не ти пречи да опиташ, все пак са ти родители!