.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Наааааааай-после се прибрах..Имам чувството, че не съм била вкъщи от цяла вечност..It's time for Lost..;3

едит: Към @Niakoitam:
    Това със стареца и бастунчето ми напомня малко на разни детски събирания, в които компания от 5-6 момчета се подиграват на един очевидно доста по-възрастен от тях човек просто за забавление.

А филма на какъв жанр го оприличаваш?
    Последно редактирано от Lilanda : 04-11-2014 на 11:22

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Наааааааай-после се прибрах..Имам чувството, че не съм била вкъщи от цяла вечност..It's time for Lost..;3

едит: Към @Niakoitam:
    Това със стареца и бастунчето ми напомня малко на разни детски събирания, в които компания от 5-6 момчета се подиграват на един очевидно доста по-възрастен от тях човек просто за забавление.

А филма на какъв жанр го оприличаваш?
    Всъщност отначалото преди да започна да бягам имах усещането,че този старец е много по-силен и ще ме настигне и ще ме пребие с тоягата.Също и усещането,че този старец е някакъв злобен дядка, който изобщо не ми мисли доброто и едвали не го е яд нещо на мен.

А филма като усещане последните 3-4 дни може би мистика или трилър.Много неща се виждат,но и много остават като чели в някаква сива пелена.Все едно се прескача от едно нещо на друго,което обаче по някакъв начин е свързано в едно цяло колкото и да се различава на пръв поглед.

А ако гледаме като символика стареца ми изглежда като отиващата си стара рационалност,която в даден етап от живота ми може да се опитам да осмея евентуално след идването на някаква любов за мен.Вдействителност до голяма степен не вярвам само в рационалността на нещата,но на тоя етап си има фактори,които ме притесняват да се държа като по-различно от просто рационален обикновен типаж.Или иначе казано не вярвам в случайностите,не вярвам,че човек,когато умре послужва единствено за храна на червеите и т.н. и т.н.Вярвам,че човек има бая повече скрити възможности отколкото е открил досега.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-11-2014 на 11:37
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Вкъщи съм, празнично е, хубаво ми е, спокойно ми е, даже направо щастливо...отдавна прибирането не ми е влияело така...явно от това съм имала нужда...сега съм сама и ще готвя набързо, да видим какво ще измисля за/до довечера...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си