- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Наааааааай-после се прибрах..Имам чувството, че не съм била вкъщи от цяла вечност..It's time for Lost..;3
едит: Към @Niakoitam:
Това със стареца и бастунчето ми напомня малко на разни детски събирания, в които компания от 5-6 момчета се подиграват на един очевидно доста по-възрастен от тях човек просто за забавление.
А филма на какъв жанр го оприличаваш?![]()
Последно редактирано от Lilanda : 04-11-2014 на 11:22
Всъщност отначалото преди да започна да бягам имах усещането,че този старец е много по-силен и ще ме настигне и ще ме пребие с тоягата.Също и усещането,че този старец е някакъв злобен дядка, който изобщо не ми мисли доброто и едвали не го е яд нещо на мен.
А филма като усещане последните 3-4 дни може би мистика или трилър.Много неща се виждат,но и много остават като чели в някаква сива пелена.Все едно се прескача от едно нещо на друго,което обаче по някакъв начин е свързано в едно цяло колкото и да се различава на пръв поглед.
А ако гледаме като символика стареца ми изглежда като отиващата си стара рационалност,която в даден етап от живота ми може да се опитам да осмея евентуално след идването на някаква любов за мен.Вдействителност до голяма степен не вярвам само в рационалността на нещата,но на тоя етап си има фактори,които ме притесняват да се държа като по-различно от просто рационален обикновен типаж.Или иначе казано не вярвам в случайностите,не вярвам,че човек,когато умре послужва единствено за храна на червеите и т.н. и т.н.Вярвам,че човек има бая повече скрити възможности отколкото е открил досега.
Последно редактирано от Niakoitam : 04-11-2014 на 11:37
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вкъщи съм, празнично е, хубаво ми е, спокойно ми е, даже направо щастливо...отдавна прибирането не ми е влияело така...явно от това съм имала нужда...сега съм сама и ще готвя набързо, да видим какво ще измисля за/до довечера...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....