- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Friends with benefits
Как да кажа на мацката, че не искам да сме гаджета а просто да правим секс, или поне да сме секс приятели? Как да го намекна, ако съм директен едва ли ще стане...![]()
http://www.imdb.com/title/tt1632708/ Добър филм...![]()
Ако е готина би те разбрала. Но ако сте на по 15-16 няма никакъв шанс
Кажи и го по по-зобиколен начин, но така че да те разбере. Не и давай напразни надежди, че може да имате връзка само за да я изчукаш, защото това не е мъжка постъпка.
Въпросът ми няма нищо общо с филма. Просто на скоро се бяхме събрали в компания и един приятел се отдели с едно момиче и я наговаряше... и взе, че стана работата. Отидоха у тях, ясно какво са правили. Не знам как да я "наговоря"? Тоест как да и кажа по-заобиколен начин какво искам. Няма ли някой с повече опит да сподели?
Ако ти си ѝ симпатичен и си точен(а не няква мъжка клюкарка), а тя е достатъчно зряла да прецени ситуацията има шанс да стане твоята работа, ама едно от тези условия не е на лице нищожен шанс. Аз примерно мразя уговорения секс, няма нещо по-малко възбуждащо от това, а да си кажете, че ще правите просто секс, преди въобще да правите секс може да убие всичкото желание у момичето, ако въобще има такова. Може и първо да спиш с нея, после да изясниш, че не искаш романтична връзка, а сексуална.
Тук предполагам момиченцата(пък и не само) да ме нападнат, че ти предлагам такъв вариант, как може да спиш с нея, без да си изясните предварително нещата и т.н. Е, ама ако първо го кажеш, шанса да се получи е по-малък. И силно се надявам, че момичетата вече не си мислят, че щом са спали с някого, значи задължително са станали двойка.
Да ва еб* в простаците смотани ходи се застреляй някъде фани си тебе да те гърмят поръчай си някоя кучка по тела какво ще се ебаваш с нормалните момичета такива като тебе развалят повечето![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Благодаря за адекватното мнение.
Кое от посочените няколко действия да направя първо, защото нещо не се връзва. И спокойно аз говоря за конкретно момиче. Момичетата не се "развалят", а в днешно време даже има такива, които направо "изнасилват" момчетата и доминират в искането си да правят секс.
Ти кой набор си?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не са много жените, които ще се навият на подобен вариант или още връзки от типа "отверена връзка"
Защо пък да не се навие момичето. Подчертавам, че не говоря за курва! Това си е нещо нормално за мен. То няма да е вечно разбира се- за няколко пъти най-вероятно. Просто бъди ясен. Естествено зависи какъв тип е момичето. Е, късмет!![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Според мен, това че си директен е голям плюс. Не ти трябват никакви заобикалки и увъртания. Кажи и точно и ясно какво искаш от нея, направи го директно, агресивно, възбуждащо.
Лично на мен това би ми харесало сто пъти повече, отколкото да слушам цяла вечер мили думи и сваляния на звездите, да се правя на ударена, а всъщност тайничко да знам за какво иде реч.
Аз казвам, че такъв тип държание бих приела за по-мъжка постъпка, естествено ти решаваш дали да поемеш риска да бъдеш по-смел или да увърташ като путка, както е и от значение мацката дали е пич. Нали сте приятели, защо трябва да е неловко?!