- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Fisherman и защо пък точно той да не е пример за подражание.Въпреки тежката му диагноза той е успял да се пребори...добре хайде 70 години и да направи така,че за него да се говори в цял свят.За това се изисква особено силна воля.Не мислиш ли?
102 нещо не можеш да вникнеш баш в писанията ми.Аз не съм инвалид освен ако не броиш 32% дето ми ги дадоха от ТЕЛК и НЕЛК за зрението.Друго имах предвид.Въпросният не е избрал сам да е инвалид.Просто така си се е родил.И какво? Да каже майната му на вичко да пренебрегне физичните закони и да стане и да започне да ходи ли? Така му е било писано така е станало.
Иначе понякога дори и да не си инвалид външно има неща,които ти пречат вътрешно и те докарват до такова положение.Такива са многобройни страхове,нерешителност,пон якога и прекалена доброта при някои хора и т.н и т.н. Иначе точно заради това избягвам да говоря за себе си пред хора от обкръжението ми.Те искат да знаят какъв е проблема ми, а дори и аз не мога да го формулирам точно пред тях.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!