- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Закачка по FB, ще бъде ли уместна?
Здравейте, наскоро се влюбих в една колежка с която се познаваме бегло! И двамата сме на по 21-22 год. тя има чувство за хумор, като се видя с нея, често я закачам и пускам шеги тя се подсмива на шегите ми и се държи човешки с мен, но все още не се чувстваме близки един с друг. Забелязах,че често си качва привлекателни профилни снимки и на тази база мислех си дали да не и пратя предложение за обвързване? (In relationship) Като шега? Тя знае, че я харесвам, но не сме говорили за това. Ако го намекна като майтап по FB дали ще се изкефи или ще го приеме като плоска и глупава шега?
Как мислите?
Моля, споделете вашите години след като оставите отговор!
Недей!Скоро не бях чувала нещо по-тъпо от това![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
В момента е качила поредната пичозна профилна снимка и, мислех на лично да й пиша,че изглежда много яка и ме кара да и предложа нещо необмислено! След което да й пратя обвързване!
Е, щях да го напиша по тарикатски, но щом казвате, че ще е глупаво няма да го правя!
Тя знае, че я харесвам и незнам дали не трябва да го обсъдим, защото има и друго момиче което ме чака, а аз не съм сигурен дали ще се получи нещо със първата. Засега се опознаваме и си лафим, но незнам дали нетрябва да предприема нещо?
И какво очакваш да постигнеш с това? Да го приеме ей така от нищото? Я дай да видим 'тарикатското' предложение...
Акъла ти е като на 11 годишен, щом знае, че я харесваш, имаш само едно нещо останало, ДА ОПИТАШ, ако не се получи, просто приеми, че тя не те иска, но не я чакай, да дойде и да ти се моли.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Олеле ... ти си уреден - ако не потръгне с едната , втората те чака![]()
Ама все пак, колкото и да е глупаво, аз викам да пробваш и да споделиш резултатаТъкмо ще видим нейното чувство за хумор какво е
Безмислено е. Това е все едно да и предложиш брак в аулата на университета пред целия випуск и на другия ден да кажеж, че е било на шега. Само на 1ви април може да си позволиш такова нещо![]()
Направи го и след това сподели как е рeагирала.
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-13-2014 на 00:09
Не бъдете жестоки, бе, хора!
И на мен ми е любопитно каква ще бъде реакцията :Д :Д
Каква може да бъде реакцията?! Една приятелка непрекъснато получаваше такива ''покани'' от познати и непознати. Не защото качваше кой знае какви снимки, а просто защото беше страшна хубавица. Трие поканите и толкова.
Нито е оригинално, нито е смешно, нито е интересно... Пълна глупост.
Мъж на 21години да се занимава с подобни лиготии.Стегни се малко
Момичета най-много да се посмее малко и толкова.
Това с ФБ ако на мен ми го направят, директно трия поканата, а може и човека ако не ми е близък познат и него да изтрия направо![]()
Стягай се и я покани на среща, и си поговорете на 4 очи. Иначе може и да не й се отрази добре "шегата" ...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не съм чувала за по-малоумно нещо, наистина!![]()
Да бяхте с по 10 години по-малки - окей ама така ...
Ако съм на мястото на момичето ще реша, че си с прекалено детинско и несериозно мислене и поведение. А годините ми са 23.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вместо до и пращаш покана за "обвързвани" седнете и поговорете за вас
аххахахах
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...