- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
И освен че ми е скучно, започва да ми става и тъжно. Защото, когато нямам с какво да се занимавам или с кого да си говоря и забавлявам, ми става депресирано. И тъжно. И самотно. Ох. Ох.
Видях си момчето, пих chai latte, стабилно си научих. Добре ми започва ваканцията.
Трябва да си съставя план за идните, последни няколко седмици. План, с който успешно да постигна целите си. Уф, толкова е гадно да си близко до успеха, но да не го достигаш. Поне ме мотивира в пъти повече и най-после насочвам упоритостта си в нещо наистина полезно и правилно. Доволна съм; откривам себе си. Мхм.
Мисли, мисли, мисли. Много мислии.
кофти ми е.. аз съм лош човек.. съдя хората, които съдят другите..? защото фък лоджик. искам да се науча да спра да бъда такова тъпо същество, отвращават ме какво прави масата хора, но все пак и аз съм го правила.. искам да се оттърся от цялото егото, от чувството, че някой ми е длъжен, от разочарованието, когато не се отнасят с мен така, както аз с тях.. и всичко, което ме завлича надолу.
Щастлива съм. Успях да организирам събирането що-годе добре, с нетърпение очаквам да видя какво и как ще се получи утре вечер. Даже и навлеци няма да има, само пичове ще сме. Йееей. И ще пием по общо седем повода. Наздраве за мен - главния виновник за събирането! Наздраве за останалите пет по-малки виновници Наздраве и за победителя в компанията - неговите първи места ще се полеят стабилно също, защото определено е доста голямо постижение. Наздраве и за майка ми - преди осемнадесет години, на 13ти април, съм я измъчила бая, опитвайки се да изляза от... разни нейни дупки. Наздраве за всички ни и дано утре си изкараме една прекрасна вечер. И дано тортата е хубава. :3333
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Свърши и този работен ден за мен :д 2 дена почивка сега
Чудесен ден, беше ми много приятно с него, а после и шопингът с bestie Ми се отрази чудесно.
Чакахме автобус 32 минути,ама ай ся подробности
Ииии сега хапвам и лягам да почивам. Всичко ми е so very nice![]()
maDamn
Как може да има толкова тъпи и нагли хора, за бога?!
JustALittleKid, редовно си го задавам тоя въпрос.
Говорихме. Хубаво му се накарах. Сега ще му гледам сеира да видя ще си вземе ли поука или другият път ще трябва да действам с по-сериозни методи.
Пак имам курсова и смятам да я почвам, ех, а така хубаво ми беше да си почина 4 дни. :Д
Неща да го мисля вече, бе.. пуу колко време трябва да мине. Не е и като да сам без хич ама на, пусти му мисли, дразня се на себе си....
Много, много съм щастлива.
Писа ми.
Добре е.
"По-добре".
Ох, толкова се радвам. Надявам се скоро да си пишем отново... и да ми даде малко по-подробна информация.
Но е добре. "По-добре". <3
Честит ми имен ден...
Честито и на всички именици..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^Честит, честит ^_^
Този път успях да се кача до най-горе и съм страшно горда със себе си, нищо че накрая си влачех крака и дишах като Дарт ВейдърА гледката беше невероятна, направих над 50 снимки.
Айде, честито на именниците. И ЧРД за tori, всичко най-най!