- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тЦИтЦИ ;д
Само от любопитство да попитам - някой спомня ли си първоначалната причина на спора?
Щото най-доброто, което успявам да съчиня, е как Гегаза/Гесаса/Ге-на-баба-си-хвърчилото очевидно смята да задоволява Лина :Д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мда Ине, той се надъхва нещо.. ама тя го реже и той тъжи и почва да поства разни фейк снимки и прочие...![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Абе що ми се струваше, че тоз потребител се изказваше за себе си в женски род.
Смятах да не пиша повече във форума, но явно ще отменя позицията си на въздържал се за момент..
Ивче, не съм целяла да те коментирам, въобще не исках да намесвам който и да е в спора между мен и него. Той ме провокира и му отвърнах. Не смятам, че съм се изложила толкова колкото твърдиш, да не кажа и въобще, но както кажеш. Извинявай, ако си приела нещо като обида между другото, и това не съм целяла..
нали знаеш, че сте посмешището на форона? опита се да ме захапеш в Кофата, но не ти се получи. ако те дразня с нещо - кажи ми го на МЕН. мн е долен начина, по който ме обсъждаш.. внимание съм просела? единствените спамери, които са винаги в центъра на събитията сте вие.
аре, чезвай и не ми отговаряй, плс
Остана да кацнат другите две и ще гледаме Отмъстителите 2 предпремиерно. Добре че взех повече пуканки.
Засегнатите отвръщат на удара. Очакваме космическият месия да се появи и да сложи магическо заклинание на темата.
Само не разбрах за к'во е целия филм, оня пубер и филмар гегаса, направи ебати филма и изкара милото такава, каквато не е и защото на другите им се отдаде възможност да сипват, ае всички барабар Петко с мъжете.
И да защитавам я, щото ми писна, псевдо-алфи и нек'ви курвентии да се правят на интересни, щото алфите ник'ви алфи не са, ми омеги, а момиченцата (Не Зайке, да не се припознаеш, не говоря за теб, не отговаряй!) влязъл им кур между краченцата 3 пъти и голямата работа, ама едно изречение не могат да свържат правилно.. Писна ми от задклавиатурни мъжкари и прочие, дето на живо мишки, жалват се като пълните путки в тоя форум, ама в някои теми ГОЛЕМИТЕ АЛФИ МАЙНА... Ви имам проблемите да ви имам, лайна неадекватни..
Чакаме космическият месия.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-14-2014 на 20:23
Dr. Gregory House
Айде пак се започнаха обясненията. Вземете се научете да си седите зад думите бе хора. Знаеш ли кога ще седна да се обяснявам като някаква ***** Щяла да праща да види. Ами хайде прати ми лична карта да видя дали нещо не лъжеш с набора.
Не съм се засегнала, просто ми е супер забавно как някой си отваря устата за мен, но този някой никога няма да дойде да ми каже каквото и да било лично и се дразня супер много, но като цяло съм свикнала, защото все пак уча в Несебър, където е пълно с несебърлийки и разбира се постоянно се разиграват подобни драми.
http://ask.fm/iwwkaa
Dr. Gregory House
Виж к'во, Зайке, малко преди да му пратя това съобщение на въпросния, ти бях казала и на теб абсолютно същото, не знам какво се правиш на ударена..С несебърската мърша, с която ти излизаш няма да ме сравняваш, ясно ли е? Нямам нищо против теб, ама малко започваш да прекаляваш..Вземи си мери думите малко, че взема да ми писва...