- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Домакински задължения
Добре де, кое е излагане? Че се опитва да се справи И сама с каквото може? Погледни го от другата страна - женските искаме един мъж да може да прави основни неща като чистене с парцал/прахосмукачка и да не гледа в пералнята като полезно изкопаемо. Защо да е лошо един мъж да иска жена му да може да се оправя и сама с колата, а не да позвъни в един момент и да му изтърси „Мило, гумата на колата се спука и аз я заебах на еди-коя-си улица.“? По тоя начин стават двойни стандарти, нали всички сте против тях?
Жабо. Кефят ме бойните мацки. Но не ме четеш.
Първо.Трябва ли да карам жена, която не е по сменянето на гуми и не иска да го прави сама?
Второ - всяко семейство е различно в тези отношения.
Някои искат едно, други - не.
Основна работа в къщи,извършвана от мъжете, се смята за напълно нормално за едни пички, други предпочитат те да си вършат главната дейност
Разбира се при еднакви условия на съжителство от гледна точка на работата и условията - всеки трябва да се включва в клането.
Торенце, истината е обаче такава, че като надмине една средна възраст семейната двойка - в повечето случаи жената поема 80% от домакинството и всички се оплаквате, но няма кой да ви чуе е телевизора се увеличава.;д
Факт, ама в българските, а и не само, семейства - е така. Патриархално или не, винаги мъжете сме по-големи мързели в това отношение и не го правим качествено. Липсва ни това.