.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 219

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Ако мъжът й е в командировка или на среща по работа в града, какво правим?

Не карам камион, а не виждам какъв е чак толкова проблемът да се сменят гумите на лека кола? Да, пинкане ще е, тежко ще е, мръсно ще е, но едва ли е непосилно.

Не се правя на героиня и на много печена, ясно е, че ако сме двамата някъде и има да се носи тежко, няма да го нося аз, но когато няма кой да ти помогне, викаш неволята.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Не карам камион, а не виждам какъв е чак толкова проблемът да се сменят гумите на лека кола? Да, пинкане ще е, тежко ще е, мръсно ще е, но едва ли е непосилно.

Не се правя на героиня и на много печена, ясно е, че ако сме двамата някъде и има да се носи тежко, няма да го нося аз, но когато няма кой да ти помогне, викаш неволята.
    Ако е в командировка или на среща по работа в града, да не е единственият мъж, който познавам?
    За мен би било непосилно да сменя гума, защото имам леки проблеми с кръста и не ми се рискува, особено ако има на кого да се обадя.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Като е на важна командировка извън града ще извика някой негов приятел или когато се върне ще ти ги оправи.
    Знам, че не твърдиш геройство, но преди малко коментари - едва ли не напсува жените, които не си сменят гумите сами. Има си някои етични правила първо НА всичко. И да, не отива на дама да се бъхти. Така че айде без обиди към тези, които разчитат на мъжко подкрепление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си