- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да ви споделя нещо
http://bezpartien.com/%D1%80%D0%B0%D...D%D0%B0%D1%82/
Д-р Паркетин Попставрев, известен гастроентеролог от Кнежа и гл. асистент Пенелоп Мелконян от БАН разкрили зловещата тайна на домашната лютеница, след като дъщерите на д-р Попставрев няколко пъти се оплакали, че вечер в стаята им идват извънземни и им пеят песни на монголскиОказа се, че при стерилизирането на лютеницата се отделя вещество, което по структурна характеристика се доближава до ЛСД. Изненадата дойде и от факта, че халюцинациите се засилват, когато към лютеницата се добави и чаша айрян. Особено ако айрянът е посолен с хималайска сол.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и ся гледаш негрите в сащ правят лютеница по улицата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ужас, брат! Аз си мислех, че еднорозите и дъгите в стаята ми след филийка лютеница са истински. Уби всичко детско в мен.
А да не говорим за зехтина!
Оказва се, че с бутилка зехтин, 2 аспирина и барута от 2-3 клечки кибрит се получава доста оглушителен взрив.
При студеното пресоване, маслините също отделят мощни халюциногенни вещества. Дозата в зехтина за консумация не е достатъчна да предизвика сериозни халюцинации, а само лека еуфория. Но пък за сметка на това води до силно пристрастяване и любителите на зехтина са враждебни и агресивни към околните.
![]()
Купувам домашна лютеница! ________/
n00bs
#даядешлютеница.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
gettin high on that лютеница maane
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...