.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 219

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ми една гума като не може да ти смени, ми айде и да не си готвите щото не разбирате, ми всеки ден на ресторант?
    като не разбира вече е друго. от мухата слон.. стига, че лайдито пак ми е набрала заради правописните грешки този път ;д
    Ама той моя не разбира въобще нищо от коли. Както казах - даже книжка не иска да изкарва. Отделно дето гуми не се пукат всеки ден, но пък всеки ден се готви. Примерите нямат много общо.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ама той моя не разбира въобще нищо от коли. Както казах - даже книжка не иска да изкарва. Отделно дето гуми не се пукат всеки ден, но пък всеки ден се готви. Примерите нямат много общо.
    хихиХЕ. Гуми се пукат доста често, а операции за смяна на сърце не толкова .
    Много банален пример.
    То кат не разбира от смяна на гуми па ще вземе се научи. Пак проличава детско мислене. И аз нямам кола, обаче на 18 , 20 години без превозно средство е едно, обаче после ти е наложено, освен ако нямаш частен шофьор.. Кво, ще ми ходиш с автобуса и костюма на работа?
    И аз не разбирам от коли и двигатели, не съм шофьор, но колата е важна предвижване за от точка А, до т. Б.
    Е и?
    Всеки ден се готви, да? А по-хубаво ли е да ти изземат парите за 1 в месеца?
    Но не! Ти няма да се обадиш на никой, само мимиченце ще отидеш при някой техник и те като те видят така.. вместо да се обадиш мъжо ти да те вземе и да отидете заедно..
    Не си искала да ангажираш никой?
    Мъжът нали за тва е мъж? Да ти помогне с мъжката си намеса където и да е, да има познания във мъжките свери, а и не само - във всичко. Да може да те защити.

102 Ходи и се цапни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си