.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Малко вика И какво смяташ, че ще прави 23г със хлапе на 15 ? Ще играете на не се сърди човече ?
    щО? Я наскоро четох една тема в раздела "Секс" дето бяха писали на колко години са и дали са се е*али. На 15 вече са обработени като немски мотор на 100 хиляди км :Д

Разликата ви е голяма, ама зависи той с къф акъл е. Ако аз съм на негово място и ме кефиш (тяло-характер), не бих ти простил

Това, че някой ти обръща внимание и му е приятно да си говори с теб не означава, че иска нещо повече. Особено когато имате такава огромна разлика. На твоите години дори разлика от 2 години може да е много, а какво остава 8. Да кажем, че сега си му интересна и няма нищо против да му говориш за училище и домашни и проблеми с родителите или комшийката от долният етаж, но до кога ще е така?

Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    щО? Я наскоро четох една тема в раздела "Секс" дето бяха писали на колко години са и дали са се е*али. На 15 вече са обработени като немски мотор на 100 хиляди км :Д
    Една връзка не е само секс и това, кой колко е "обработен", няма никакво значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си