.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Уморено ми е,ама ми е доволно. Пък и много се радвам за тях двамата, тоооолкова са сладки и толкова си отиват! Ня, знаех си! <3
    хихи. ;3

очите ми се затварят вече, едва гледам, но ще си пусна сериалче, надявайки се като свърши той вече да пътува и да ми пише, че тия 5 дена тежки ще ми се видят и без това.. а и free wifi-то както не е познато на европата.. ох, не ми се мисли, защо всички отпътуваха и ме оставиха сама в студената мрачна София мрън.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    хихи. ;3

очите ми се затварят вече, едва гледам, но ще си пусна сериалче, надявайки се като свърши той вече да пътува и да ми пише, че тия 5 дена тежки ще ми се видят и без това.. а и free wifi-то както не е познато на европата.. ох, не ми се мисли, защо всички отпътуваха и ме оставиха сама в студената мрачна София мрън.
    Споко ,де, ще се върне(м) Аз съм сигурна,че на него му се прибира повече,отколкото на теб

Ама ми е една прекрасничко. Вкъщи, филмчета,книжки, топли напитки и напред назад с другарчета.Само оная мойта кифла ми липсва, ще си я видя чак във вторник,овчито :*
    maDamn

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Споко ,де, ще се върне(м) Аз съм сигурна,че на него му се прибира повече,отколкото на теб
    ;d иска му се на него, той тепърва отива.......

много ми е скучно и бях на косъм да седна да уча за приближаващия колоквиум, ама мързел ме мъчи ;x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си