.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 168

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Ох, ама на никой тук не му се говори/обсъжда по тази тема.

MojoJojo, то с любов всичко е лесно, но аз се притеснявам за нещата, които не вървят ръка за ръка със силните чувства към другия. Нещата, които идват на по-късен етап в една връзка, когато не сме и двамата заслепени от първоначалната еуфория, а когато вече става въпрос за отношенията между двама човека и 'напасването' им един към друг.
    Като тук не говоря за неотминали чувства към бившия, които да ти пречат да се отдадеш на друг или да мислиш, че по-добър от него няма да срещнеш.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ох, ама на никой тук не му се говори/обсъжда по тази тема.

MojoJojo, то с любов всичко е лесно, но аз се притеснявам за нещата, които не вървят ръка за ръка със силните чувства към другия. Нещата, които идват на по-късен етап в една връзка, когато не сме и двамата заслепени от първоначалната еуфория, а когато вече става въпрос за отношенията между двама човека и 'напасването' им един към друг.
    Като тук не говоря за неотминали чувства към бившия, които да ти пречат да се отдадеш на друг или да мислиш, че по-добър от него няма да срещнеш.
    Нещо не мога да те разбера.
    За да се стигне до напасване на двама души един към друг, значи все пак има любов, която е преминала в обич и уважение.Нали така? Никой не е казал, че всичко е лесно, но се постига с желание и от двете страни. Виж сега, не знам защо се мъчиш изобщо да анализираш такава вероятна ситуация. Ако беше в нея, щеше да ти е по-лесно, но ти не си. И само се чудиш и гадаеш. Не знам, наистина, защо се мъчиш.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си