- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Този бонсай ще ми разкаже играта ... От 150 клончета съм направила цееели 14Всичко става бавно, досадно, изнервящо, но пък крайния резултат ще е красив и ако накрая му взема добри пари ще съм супер :3
И тая шматка как ми вкара мухата за тези продажби в магазина му ... Като знам к'ви луди пари дават чужденците за тия глупости ме хваща яд, че се хванах чак сега с това![]()
Оффф, отивам да спя вече! Утре ще го мисля.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Чета си стари стихотворения, някои наистина са <3![]()
Скромно, де... ама си ги харесвам.
Звуча влюбено. Чак се чудя дали наистина съм изпитвала такива чувства![]()
Еdit: Колко съм била мъдра, лелееей!
Неизбежна е разбитата любов
във живота на един поет.
Погребана в безмълвен гроб
във ковчег, назаем взет.
Последният й дъх затворен
в кристалностъклена кутия.
Последен незабравен спомен
животът миг по миг изпива.
Позната ми е тази кръчма,
всички там са все поети.
В ръцете имат черно вино,
в очите – безгранична мъка.
Страдат нашите поеми,
сами пропити от нещастие.
За любов сме ний родени,
ала никога за щастие.
Edit 2: не мога да не си споделя и това. Толкова е < 3
Бях дете. Ти сякаш го забрави,
не прочете в очите ми страха,
да порасна грубо ме застави,
от дете да се превърна в жена.
Аз не бях жената на мечтите ти,
не умеех да съм сдържана и тиха.
Невинност не видя ли в очите ми,
те от тебе нищичко не скриха.
Бях дете и исках да ме учиш -
да обичам и да правя с теб любов.
Но такава не дочака да получиш
и потъна в този свят суров.
Бях дете, но вече съм голяма -
и на друг сърцето си ще дам.
За любов са нужни двама,
не ти желая нивга да си сам…
Последно редактирано от JustaLittleKid : 04-18-2014 на 22:01
Извадка е отнякъде, предполагам, че се отнася само за личността на овена, когато става дума за спорове и конфликти и т.н., защото никъде не се споменават други характерни позитивни черти като целеустременост и амбиция.
Та:
Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.
Не важи за всички, разбира се, но някои прилики са изумителни.
Днес ще е голям смях! Ще се месят козунаци и ще се боядисват яйца! Брр, на полу-шведчето, полу-австралийчето ми ще му се завие свят, горкото.
Пък ако се справим със седефената боя, ще сме супер!![]()
Пантерке, един ей ТАКЪВ бонсай правя.
По темата: Спи ми се! Не успях да се наспя и ми е няк'во скапано![]()
babity, много ме радваш!
Хубавото лошо време. Кафе, "Gilmore girls", а след малко започвам да правя сладки. Той не се трогва да звънне, но за сметка на т'ва няколко други-даДали утре ако се изтърся у тях със сладки и яйца, ще ме сметне за откачена?
![]()
Скоро тря'а да се захващам да чета за изпити - патофизиология, вътрешни болести, хирургии, не е една беля...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ха-ха, май не трябваше да го почвам тоя сериал, защото много се зарибих и сега това правя по цял ден. :Д Чакам ей сега майка да ме викне да боядисваме яйцата, ама дотогава май ще си пусна още една серия. :Д
Няма такава гадост, не мога да се нарева, дори разплача напоително, а тази буца/тежест в гърдите и гърлото така ме стяга... И изобщо ми е почти все тази за всичко останало. Виждам колко струват и повечето роднини/приятели, нищо ново под слънцето. Някой бе казал, че човек си идва сам на този свят и си отива такъв. Има нещо вярно, може би. НО... определено ще съм опора на мама, а следващата седмица ще гледам да зарадвам хората, за които бях намислил изненади по-рано. Моята вътрешна болка си остава за мен, но няма да натоварвам другите. Много мисли ми се въртят, но след час тръгвам за гробищата. Почивай в мир и дано си на по-хубаво място. Обичам те!
/Светъл празник на всички вас, радвайте се на всеки момент с близките, бъдете усмихнати и не се ядосвайте на дребнавостите в живота! С всичко може да се справите.
Последно редактирано от JagAlskarDig : 04-19-2014 на 10:36
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
СамърРейн, к'во учиш?
Времето е едно прекрасно... Иска ми се само да се гушкам с или без куч под завивките. Чудя се дали си заслужава изобщо да се плескам с разни сладки работи или направо да си ги купя...
Интересно ми е дали след снощните ми признания, ще ме потърси отново. И тря'а да измисля начин да си оползотворя к'вото има в тия отношения и да затихва работата вече...
Пак го мисля. Гомно! И да, т'ва 'дето Пантерата го е постнала за овните вАжи страшно много. Греши и знае, че го прави, ама не си и дава зор да оправя нещата. Е, и аз няма да си давам повече зор. Пак трия номера, пак хиляда загъзии... Грр!
И ми е много, ама много любопитно какво съм думнала оная вечер в дискотеката. Дано утре да има няк'ви заведения, които работят, барем се видим при нормални обстоятелства. Може и да не е чак толкова зле. Макар че надали.
Сутринта ми беше яко, после гадно, ся пак ми е яко.. много ми е мила и сладка..
И като разбрах някои неща ми стана много мило и ндам, влюбено ми е.. :3
Имам да уча за изпити, които са след 10 дни, ама не ми пука.. ще ги взема, ако не ги взема ся, друг път ще е, изпити се вземат, няма да се тръшкам..
Щастливо ми е, много даже..и нищо не е в състояние да ми помрачи настроението!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
скучно,скучно,скучно ...
много скучно ми е .
всички са заети нещо имам чувството,че само аз си вися вкъщи
и си мрънкам ;д
не обичам празници
искам нещо интересно да се случи,скоро надявам се,
някаква тръпка,нещо просто ;д
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-19-2014 на 12:08
Топено сирене с шунка. Топено сирене с чушки. Топено сирене с домати. Сирене с ананас. И най-обикновено сирене, за което всъщност го пратих.
В следващите няколко дни ще се яде СИРЕНЕ. xD
Вярно, че обичам сиренето, но чак пък толкова... И все пак се разтопих като видях, че е взел и с ананас. Номномном.
Яйцата ни станаха леко грозновати повечето, но като за първи ''общи'' яйца са добри.![]()
Понеже не ми се прави козунак, ще ходим по някое време да си купим. Предчувствам, че ще стане като със сиренето, ще накупим поне 3-4 вида. Иии до приюта трябва да отидем, че съм заделила нещица за животинките.
Още няма 3 часа, а имам чувството, че денят е приключил вече... Това благодарение на ''хубавото'' време навън.
Аййй! Каква долна мазна интрига се завъртя. *доволно потрива ръчички*
Само да захапе... Как ще го думна за собствено удовлетворение и лично начесване на въшките...
Хрумна ми доста яка идейка за изпращането. Дано останалите да я оценят по достойнство и да сложим край на споровете около това на коя песен и как да излизаме.
Не че си е моя, де, но наистина смятам, че ще бъде сравнително оригинално и запомнящо се. Без да бъде фрапантно, просташко и т.н. :д
Спи ми се, чете ми се, излежава ми се ... Все едни такива неща дет' няма шанс да правя
И времето е скапано ...
Направо ми писна, честно! Да започва сезона и да отиваме на морето, че вече искам да усетя пясъка под краката си :3
Fisherman, крайно време е да си вземеш почивка от форума.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
козунаците са вече във фурната, а куч е застнал пред нея и точи лиги ;3
вчера с него си казахме много неща преди да замине, че сега докато си дойде ще имам доста да мисля върху тях