- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ъм въпрос за първия път
абе на скоро почнахме да се зарибяваме с един батко иии до сега не сме правили кой знае какво, но скоро ще се видим пак и имам чувството, че той ще иска нещо да се стане, а аз понеже не съм много по гаджета и глупости ииии съм девствена, и не знам в днешно време как се случват тия неща, в смисъл, то е ясно, че е рано, ама може би е приемливо или ?
и друго, ако скоро решим да правим секс и аз не му кажа, че съм девствена, може ли той да разбере по някакъв начин, освен кръвта?
искам мнения на момчета, четох няколко други форуми ама главно английски, та ми стана интересно и си викам да попитам и тук
аа между другото като казах батко, не си мислете, че аз съм келеш, и аз съм голяма ама ..... ;д
моля за отговори само от нормални и зрели хора
Кaк нямa дa рaзбере бе, то му стигa дa види изрaжението нa лицето ти[ if u know what I mean] тa тaкa, щом си приелa вече предизвикaтелството и мислиш, че товa е точния човек, понеже първия път се помни кaто първaтa любов, то просто нямa кaкво дa се притеснявaш и дa му мислиш
![]()
Може да разбере от опита,който нямаш. Щи кажа едно: първия път става най-неочаквано,колкото и да го мислиш ,накрая може да го направиш без изобщо нищо да не си замислила за тази ситуация и да стане.А иначе за теб и баткото ,ако искаш и мислиш,че той е сериозен да се нагърби с това,защото все пак е отгорност,пусни ми така да кажа![]()
1. Приемливо ли е? - Това зависи от теб. Ако ти се прави секс, прави
2. Ще разбере ли? - Да не е 1 000 000 %, нека са 2 000 000 % е сигурно, че ще разбере.
Няма вариант да не разбере, просто няма. Най-добре ще е да го предупредиш,че ти е първият, защото както каза някой по-нагоре, това носи със себе си голяма отговорност. + това, като за първия ти път, трябва да е доста внимателен, а няма как да знае това, ако не му кажеш, че си девствена.
Ще разбере и преди кръвта даже (ако въобще има кръв).
Нямаш опит, ще си скована малко или много, няма да знаеш какво да правиш, ще те боли (най-вероятно), няма да изпиташ кой знае какво удоволствие, ще си по-тясна сравнение с момиче, което редовно прави секс и т.н. и т.н.
Най-добре той да знае, за да няма неприятни изненади.
Ако си на 22 трудно ще предположи, че си девствена преди да започне опита за полов акт. Ще остане доста изненадан. По-добре си му кажи направо още преди това, за да е на ясно и да внимава за да не те боли много.