.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Това с любовта ми идва малко в повече в общия случай. Но съм съгласна, че хората са твърде заети да мразят себе си и всички останали, за да се научат да приемат различното.
    Този феномен на хора мразещи себе си и изливайки омразата си върху всички наоколо се среща твърде често в България. И така се сформира цяло от общество, което мрази всичко и всички, а най-вече себе си, защото не може да бъде това, което иска по една или друга причина.

За връзки ли беше тази тема или въобще?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Това с любовта ми идва малко в повече в общия случай. Но съм съгласна, че хората са твърде заети да мразят себе си и всички останали, за да се научат да приемат различното.
    Този феномен на хора мразещи себе си и изливайки омразата си върху всички наоколо се среща твърде често в България. И така се сформира цяло от общество, което мрази всичко и всички, а най-вече себе си, защото не може да бъде това, което иска по една или друга причина.

За връзки ли беше тази тема или въобще?
    Това ще ми е аргумента срещу Пантерата срещу всяко нейно безцелно заяждане от тук насетне! Евала!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си