- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Какво беше... "Господи, дай ми воля, щото ако ми дадеш сила, ще ги избия всичките!"
Един ден ще си остана вкъщи, един шибан ден на приблизително три месеца и някой малоумник ще реши да се разпробива с бормашина от 8.30, та още не е спрял. Тия хора 14-16 като време за почивка явно за нищо го нямат!
Кво учене, брат, аз се изнервям докато си пия кафето.
Ако тая жертва е напразна и не си получа колета, ще си го изкарам на ония тъпунгери от фирмата, задето имат сливи в устата и не звънят по телефона.
Мда...
Не знам кои са по-тъпи - всички, които живеят в къщата и при звънене на вратата не отварят или тея, които трябваше да ми доставят колета днес, че не ми се обадиха на мобилния. Иначе оставили червена бележка "Елате си го вземете от клона на фирмата, който се намира на другия край на града".
Как пък не!
Уредих си да ми го докарат в петък, тъкмо за рождения ми ден.
Ама това не значи, че не съм натварена мощно на съквартирантите ми - глухи ли са, к'ви са, винаги като звъни някой на вратата, се скатават. Все аз се занимавам и с техните колети, веднъж някой ще реши да праща на мен нещо, и никой няма да си направи труда да отвори.Иначе 10 мин по-късно дойдоха да ми донесат бележката и да ме събудят. Fuck logic.
Естествено, никой не си направи сметката да изкара и боклука, сега ще седи още 2 седмици, докато дойде време да го събират отново.
Абе такива са ми бисерни и тримата тука, че ще е по-добре днес никой да не ми се вясва пред погледа, че ако имах някоя пушка да съм ги обстреляла всичките.
Ще ти кажа кой е най-тъп.
Малоумникът, който е написал в сайта, че се е опитал да го достави, но не съм била достъпна. И няма нито бележка, че е идвал; нито нещо в пощенската кутия; не ми звъннаха по телефона и със сигурност микробус не е идвал днес - прозорецът ми е цял ден отворен и щях да чуя. Ще ги чакам аз цял ден и никаква няма да я свърша, защото друг малоумник пробива цял ден с бормашина и тамън спря, ама мен вече трайно ме мързи.
Тъп ход, определено си навлякоха големи проблеми с тия смешни лъжи. Утре ще им набарам немския номер и ще им изсипя ада на главите.