.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Android vs iOS

Hybrid View

Мега фен
    от ейпъл и купчина тор не бих си купил, че сигурно пак нещо няма да й работи к'вото трябва.
    Вие, като посредствени потребители без особени нужди вероятно нямате проблеми с кухоглавието на Ябълката що се отнася до софта им генерално, но всеки с малко акъл в главата знае да бяга надалеч.

@Пурко, много ме кефи как цялата ти теория за превъзходството на ейпъл се крепи на факта, че можеш да си ъпдейтнеш телефона лесно баси празнодумието

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    от ейпъл и купчина тор не бих си купил, че сигурно пак нещо няма да й работи к'вото трябва.
    Вие, като посредствени потребители без особени нужди вероятно нямате проблеми с кухоглавието на Ябълката що се отнася до софта им генерално, но всеки с малко акъл в главата знае да бяга надалеч.

@Пурко, много ме кефи как цялата ти теория за превъзходството на ейпъл се крепи на факта, че можеш да си ъпдейтнеш телефона лесно баси празнодумието
    Изобщо не се крепи на това
    Просто доказвам, как стоят нещата! А ти/вие си работи с nokia - htc - android - Sony - lg - Windows. И след време, когато започнат да забиват/лагват, ще си кажеш "дори не ми трябва нов" А ако случайно отидеш да си купиш, добре се ориентирай какво да избереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си