.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Хаха сънувах, че с милото обираме къщата на един съфорумник и дъщеричката му /явно след бая години, защото беше горе-долу колкото мен/ иска да тръгне с нас, защото не понася родителите си.. Интересното е, че бяхме във Враца и въобще не можах да осъзная как разбрах, че къщата е негова. /не, не говоря за Чачо, спокойно /

Оттам-нататък сънят става от странен по-странен - хладилника избираше продукти и готвеше сам; гонения във Враца, виждайки части от Несебър; старата къща на онази баба с котките, която в момента е необитаема, но престроена; майка ми и баща ми, отиващи на дискотека; 10 минути след като влязоха в дискотеката, влязох след тях и тя се оказа супермаркет и думите на майка ми "Градската полиция се е организирала да пази вас, дечурлига, приберете се и оставете хората да си починат"..о.О

Много странно се чувствам..о.О

Народът е изперкал, ей..Единият убил съпругата си и направил опит за самоубийство, другият пребил дъщеричката си до смърт..Ужас, ужас..Пази, Боже..
    Мисля, че си обладана от духа на Някойтам
    Ама ми е познато - понякога такива неща сънувам, че...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мисля, че си обладана от духа на Някойтам
    Ххахахахахахахахаххаахаха ахахахахахахаххахахахахаа ...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Като сте се заговорили за сънища, по-добре да не почвам с моите, че са епични - снощи се промъквах в крепост с наводнени коридори, за да открадна халката на лелката, за която искаха да оженят братовчед ми

Ох, само 10 дни още. Нямам търпение.
    За петък ще си купя от онова специално вино. И без това ще съм си самичка вкъщи, по-добре да си прекарам яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си