.
Затворена тема
Страница 62 от 195 ПървиПърви ... 125258596061626364656672112162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 4861
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Щастливо и доволно, правят ме толкова щастлива и двамата.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Такам, утре няма да имаме нито един час с учителките, които ги водят, в петък е подобно, само класното по математика ни е важно...

Пф, не знам кой ще отиде утре :Д

И явно няма да е петък последния ден, ще трябва да ходя и другата седмица :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    Осъзнах, че имам сериозна нужда от почивка, в момента, в който на входната врата започнах да си събувам дънките, а не маратонките....

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Бахси. Ама е хубаво да намериш човек на твоето мнение
    Мухаха! Много да! Не винаги сме на същото мнение, но често се случва. Даже се ебава, че го имитирам. :д Ногу ми се ще да живеем по-наблизичко един до друг. :33

Иначе ми е готино - минах да си пусна документите за личната карта. Малко е тъпо, че снимката ми стана ужас, а и са ми написали името на английски грешно предния път ама се преживява. Сега си чакам мацката за кафе и евентуално ще гледам нещо. Пък момчето си даже не знам кога ще го видя, пфу.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Остана само да си запиша час.
    Дано не се окаже нещо сериозно.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на mayaaa
    Искам, бе, искаааааам!! Не мога да се гледам.
    Айде, още един ден, после да видим какви ще ги сътворя. Meh...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Everything seems to be exhausting me, no matter how much sleep or how much coffee I drink or how long I lie down, something inside me seems to have given up. My soul is tired.
    Дааамммм.Уморена съм.Не толкова физически.Добре де-и физически.Но психиката ми тежи повече.И ми тежи че никой не се напъва да ме разбере или да ме изслуша без да ми дава акъл или да ме обвинява.Затова си мълча и си гълтам всичко.или пък се отприщвам и си изкарвам гнева на всеки.Като тийнеиджър съм,нищо че отдавна го минах тоя период.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Хаха сънувах, че с милото обираме къщата на един съфорумник и дъщеричката му /явно след бая години, защото беше горе-долу колкото мен/ иска да тръгне с нас, защото не понася родителите си.. Интересното е, че бяхме във Враца и въобще не можах да осъзная как разбрах, че къщата е негова. /не, не говоря за Чачо, спокойно /

Оттам-нататък сънят става от странен по-странен - хладилника избираше продукти и готвеше сам; гонения във Враца, виждайки части от Несебър; старата къща на онази баба с котките, която в момента е необитаема, но престроена; майка ми и баща ми, отиващи на дискотека; 10 минути след като влязоха в дискотеката, влязох след тях и тя се оказа супермаркет и думите на майка ми "Градската полиция се е организирала да пази вас, дечурлига, приберете се и оставете хората да си починат"..о.О

Много странно се чувствам..о.О

Народът е изперкал, ей..Единият убил съпругата си и направил опит за самоубийство, другият пребил дъщеричката си до смърт..Ужас, ужас..Пази, Боже..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Искам кафе, кола и нещо за ядене!
    Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението
    done, поне при мен.

Сандвич, две чаши кока кола, 3в1, фафла.

Вярно, че лекарите трябва да умират млади, за да не тежат на пенсионната система

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    #дасикрадец
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Непотребна.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Оф, взе ми се акъла с тези простотии...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Успях бе, УСПЯХ!!!!

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    #дасикрадец

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Развълнувана,щастливо ми е едно такова. Тя си дойде , а и ще се видяяя с него. Толкова е прекрасничък,нянян!
    Не съм се чувствала толкова щастлива от сума ти време...
    maDamn

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Ужасен концерт , ужасна кампания , ужасни награди ... направо ужас ... Чудя се изобщо защо отидох... Тоз само ми наду главата ...

Утре минава изпита и се пльосвам в леглото за няколко дена. Лошото е, че съм минала само половината лекции. Но пък за сметка на това днес ще ходим да се стреляме с лазери.

Вчера, ако пък съм очаквала от едно "честит рожден ден" до "ами нека пробваме отново"... Усещам, че след всичката простотия може и да се окажа с магистър в Полша.

Иначе ми е прекрасничко. ^w^
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Хаха сънувах, че с милото обираме къщата на един съфорумник и дъщеричката му /явно след бая години, защото беше горе-долу колкото мен/ иска да тръгне с нас, защото не понася родителите си.. Интересното е, че бяхме във Враца и въобще не можах да осъзная как разбрах, че къщата е негова. /не, не говоря за Чачо, спокойно /

Оттам-нататък сънят става от странен по-странен - хладилника избираше продукти и готвеше сам; гонения във Враца, виждайки части от Несебър; старата къща на онази баба с котките, която в момента е необитаема, но престроена; майка ми и баща ми, отиващи на дискотека; 10 минути след като влязоха в дискотеката, влязох след тях и тя се оказа супермаркет и думите на майка ми "Градската полиция се е организирала да пази вас, дечурлига, приберете се и оставете хората да си починат"..о.О

Много странно се чувствам..о.О

Народът е изперкал, ей..Единият убил съпругата си и направил опит за самоубийство, другият пребил дъщеричката си до смърт..Ужас, ужас..Пази, Боже..
    Мисля, че си обладана от духа на Някойтам
    Ама ми е познато - понякога такива неща сънувам, че...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мисля, че си обладана от духа на Някойтам
    Ххахахахахахахахаххаахаха ахахахахахахаххахахахахаа ...
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Като сте се заговорили за сънища, по-добре да не почвам с моите, че са епични - снощи се промъквах в крепост с наводнени коридори, за да открадна халката на лелката, за която искаха да оженят братовчед ми

Ох, само 10 дни още. Нямам търпение.
    За петък ще си купя от онова специално вино. И без това ще съм си самичка вкъщи, по-добре да си прекарам яко

Последния ми епично смешен сън беше преди 2-3 месеца... Там няк'ва негърка беше обладана "изодзадзе" от няк'во извънземно, което имаше дупка в гърдите си, нямаше глава а няк'во пипало и няк'ви странни кръгли неща в дупката, аз не правех нищо, а просто стоях и гледах, а таз мацка му се радваше мега много, след което влязоха няк'ви хора и го убиха, а тя уби тях и аз просто си гледах отстрани като на кино.. Накрая ми писна и се наядох -_- / отстрани през цялото време имаше маса отрупана с храна/ и се събудих.. о.О

Някойтам, може ли да ми го тълкува? Моля..
    Dr. Gregory House

Последния ми епично смешен сън беше преди 2-3 месеца... Там няк'ва негърка беше обладана "изодзадзе" от няк'во извънземно, което имаше дупка в гърдите си, нямаше глава а няк'во пипало и няк'ви странни кръгли неща в дупката, аз не правех нищо, а просто стоях и гледах, а таз мацка му се радваше мега много, след което влязоха няк'ви хора и го убиха, а тя уби тях и аз просто си гледах отстрани като на кино.. Накрая ми писна и се наядох -_- / отстрани през цялото време имаше маса отрупана с храна/ и се събудих.. о.О

Някойтам, може ли да ми го тълкува? Моля..
    Ще ти го изтълкувам аз..

Много филми гледаш..

ПС: Това ми напомня на един филм с няк'ъв полтъргайст в къщата..Ако някой ми каже как се казва, ще съм му много благодарна..;3

Супер фен Аватара на weheartiit
    дразнят ме всичко и всички,
    аз съм сбъркана явно нещо ;д
    ама толкооова да и ми е писнало от тези хора ,не издържам.
    само за него ми е гадно,супер елементарни станаха нещата ,
    искам да сме в добри отношения,липсва ми

Супер фен Аватара на mayaaa
    Накрая ми писна и се наядох

Епик шит..
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си