.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    На тази, че и повече :Д
    Сигурна съм, че съм жестоко прецакана, но или така, или още година (минимум) без, а като се изнеса ще имам нужда.
    Не мога да си взема на изплащане от другаде освен глобул.
    Пу, за бой си. Нищо, честит да ти е и дано да ти върши години добра работа.
    Сложи му едно мъничко 64GB-ово SSD за уина като събереш още някой лев, няма да го познаеш изобщо, толкова е голяма разликата. Стария ти хард можеш да го сложиш за външен в кутийка или вместо записвачката, ако има такава изобщо. Просто съвет за бъдеще, наистина хубаво нещо е.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Пу, за бой си. Нищо, честит да ти е и дано да ти върши години добра работа.
    Сложи му едно мъничко 64GB-ово SSD за уина като събереш още някой лев, няма да го познаеш изобщо, толкова е голяма разликата. Стария ти хард можеш да го сложиш за външен в кутийка или вместо записвачката, ако има такава изобщо. Просто съвет за бъдеще, наистина хубаво нещо е.
    И ще се промени кое ?
    Слаб процесор и смешна видео карта не могат да се забързат със SSD.
    Но пък са му сложили 6ГБ Рам, което е причината толкова хора да се прецакват с покупката му.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И ще се промени кое ?
    Слаб процесор и смешна видео карта не могат да се забързат със SSD.
    Но пък са му сложили 6ГБ Рам, което е причината толкова хора да се прецакват с покупката му.
    Хард диска ботълнеква компютъра, особено както е 5400-оборотов. Процесорчето си е достатъчно добро за ежедневни дейности, ботълнека идва от диска. Едно SSD и никога няма да разбере, че има такова мижаво двуядрено процесорче.

Хард диска ботълнеква компютъра, особено както е 5400-оборотов. Процесорчето си е достатъчно добро за ежедневни дейности, ботълнека идва от диска. Едно SSD и никога няма да разбере, че има такова мижаво двуядрено процесорче.
    И теб да те блъскат в тиквата ще е нищо, все пак риск да затъпееш няма.
    Ще и зарежда с 1 секунда по-бързо, направо голямо постижение, за нищожната цена на ССД.
    Вземи си трай, писнало ми е от неуки тъпаци като теб, тия олигофрении ги разправяй на приятелите си в дата.бг , там поне сте се събрали само малоумници с никакви знания и си вярвате на простотиите.

Град
    /dev/null
    И теб да те блъскат в тиквата ще е нищо, все пак риск да затъпееш няма.
    Ще и зарежда с 1 секунда по-бързо, направо голямо постижение, за нищожната цена на ССД.
    Вземи си трай, писнало ми е от неуки тъпаци като теб, тия олигофрении ги разправяй на приятелите си в дата.бг , там поне сте се събрали само малоумници с никакви знания и си вярвате на простотиите.
    Хаха, ти ако си мислиш, че само в буутването е разликата, значи никога не си ползвал SSD. Разликата е огромна в цялостното бързодействие на системата. Натовариш ли лаптопски диск, нещата лагват напълно и дори не можеш да мръднеш мишока.
    Добре, че те баннаха от датата, фейспалмвах на всичките простотии, които ръсеше наред.

Хаха, ти ако си мислиш, че само в буутването е разликата, значи никога не си ползвал SSD. Разликата е огромна в цялостното бързодействие на системата. Натовариш ли лаптопски диск, нещата лагват напълно и дори не можеш да мръднеш мишока.
    Добре, че те баннаха от датата, фейспалмвах на всичките простотии, които ръсеше наред.
    С какво го товариш тоя диск, да не би торенти да сваля, ще забърза гъза ти. Казах ти да си траеш, липсват ти минимум знания, за да даваш съвети за каквото и да е, бягай в дата, там еднок би станал цар, с толкова слепи потребители.
    Баннаха ме, защото казах на всички, че тая тъпа путка barut е модератор и с другия си никнейм maloumnik. Дори не е бан, а наказание, което се удължава, защото на всяко влизане го правя на маймуна тоя духач.
    Горкия е толкова трагичен, че само той сам си харесваше тъпизмите в коментарите.

Огорчен ли си от живота?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си