- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Секс или просто любов?
На база минали действия можеш да съдиш за това какъв е бил човека тогава. Можеш да съдиш за опита му, за израстването му. Но не и за това какъв е днес. Хората се променят и докато е вярно, че те са съвкупност от миналите си действия и грешки, то не означава, че са толкова глупави винаги да ги повтарят
Идеята е такава - гледай какво е правил преди, но не го съди, докато не видиш какво прави сега.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За пореден път съм съгласна с твоя милост и балансираното изказване![]()
Много повече, отколкото ти някога ще постигнеш. Пък и доказвам, че "обвиненията" ти са безпочвени - ака нито съм имала връзки за по 2-3 месеца, нито пък съм някаква разкропостена принцеска, на която и липсват морални ценности.
Дори и да приема тезата ти - може да не съм била най-прекрасния човек преди 2-3 години, но моето "аз" тогава няма нищо общо с моето "аз" в момента. И въпреки всичко, не съм се въргаляла с всеки; и имам морал и достойнство.![]()
// понякога искрено се учудвам какви неща се пишат по форумите. и кой им е източника.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-25-2014 на 14:54
Няма как да знаеш със сигурност какво иска. Не го мисли толкова, пусни се по течението - пък каквото стане ..