- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е уникална мацка, а аз незнам как да подходя към нея?
Здравейте, аз съм мъж на 22 г. и имам проблем с едно много готино момиче, не знам как да подходя към нея?
Тя навърши наскоро 21 г. и супер съм си я харесал млада,красива, винаги усмихната с прекрасно тяло и характер, обаче аз наскоро установих, че имам проблем с подхода си към момичетата и смятам,че това е причината тя да ми прави намеци да не я закачам. Попринцип се държи човешки с мен и си лафим спокойно, но тя разбра,че я харесвам и понакога се чувствам неловко в някой ситуации. Възнамериавам да предприема някои отговорни и зрели постъпки, като примерно се опитам да я поканя да излезем някъде. Мислех да се пробвам на датата на рожденния й ден, но прецених, че тя ще се оправдае с празника си и няма да се получи, но в същия ден й се обади едно момче, което подозирам,че тя си го е харесала и той я покани по телефона на по бира и я чух да казва нещо от рода "може,може" което ме накара да се почувствам тъпо. На другия ден аз също поканих една нейна приятелка да излезем и тя се съгласи някой път да го направим, тя също е отракана, но аз предпочитам първата девойка.
Мисля да поканя все пак първото момиче на среща и да й споделя какво има, но незнам как да се изразя, как да подходя?
Чудя се дали да не й напишанещо във Fb за да я подготвя, че искам разговор с нея?
Като цяло незнам как да убедя такъв тип мацка да тръгнем заедно? Неискам да ме реже, от рано!
Да не ти резна крилцата, но щом знае, че я харесваш и даже й ставало неловко, не мисля, че изпитва нещо към теб. Щом обаче се е втурнала към друг, а и харесва друг, тогава шансовете сега да стане нещо са никакви. Огледай се за друга най-добре, защото не изпитва същото към теб, а към друг.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Недей да тичаш след нея и да и досаждаш. Дръж се мъжки за да те хареса. Забрави за тези Фейсбук-чат-любовни-обяснения. Това е типично за пуберите, а не за 22 годишен мъж. Покани я на "разходка", а не на "среща". Срещата звучи прекалено натоварващо и обвързващо. Самото канене не е отговорна и зряла постъпка. Зряла постъпка е да знаеш кога и как точно да покажеш чувствата си към една жена. Като за начало може да изпиете по някоя биричка и да разговаряте. Това ще я отпусне малко. От опит ти казвам, че бирата помага. Не прибързвай със сериозните разговори и обяснения. Говори някакви общи и приятни работи. Кажи и нещо повече за себе си. Жените чувстват за по-близък този, който споделя повече неща за себе си с тях. Ако се справиш добре с това и нямаш някакви гафове в познанството си с нея преди това има голяма вероятност да те хареса.
"Не знам" са две отделни думи. : )
Мацката просто явно не изпитва нещо към теб, но и е неловко да ти го каже, а ти го показва... Искал си да я подготвиш за сериозен разговор.. Е, да, ама тя като не изпитва нищо,то какъв е смисъла? O.o Има толкова много момичета...огледай се!![]()
Пич аз само не разбрах, на 22 си и се държиш като 50 годишен. Още от "млада, красива" ти нормален ли си ... не искам да се обяснявам, но ако се държиш с нея така по този начин както го написа на нас всички ни .. значи няма да стане на твойта и си търси леличка... : ) Дано да си ме разбрал, това че е на 21 не значи че още не е тийнейджърка ;д
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
що без подпитване и намеци на живо ?
има разлика между директно и директно
ти имаш предвид грешното директно
ти пък от къде знаеш кое директно имам предвид?
подразбира се
щом без подпитване и намеци
плюс това.. аз знам неща
знаеш ти![]()
Какъв фейсбук ? Още ли съществува? Попитай я дали искате да си направите една разходка.Кой би отказал на една неангажираща разходка !?!
Неангажираща разходка ще рече "по приятелски" ,следователно тя не би трябвало да очаква нищо от него,а просто да се "шляят" по парковете и да си говорят тъпотии.Друга е работата,ако и каже,че я харесва в прав текст.Тогава разходката ще бъде с цел да се опознаят и тя самата ще е наясно,че накрая или ще си кажат 'чао' с целувка ,или ще е просто 'чао' .
Пък и според мен е по-честно предварително да се намекне за нещо по-сериозно,защото в противен случай единият ще има едни очаквания,а другият - други и може да не се реагира адекватно на 'душевните излияния ' на момъка.
В края на краищата ,истината е най-важна,така че дори и да не стане нищо,поне той ще е опитал.
Пък и да, на 22 години е станал,да вземе да се стегне.
Спрях да чета на "аз съм мъж на".
n00bs