- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да я обичам повече
Започнах връзка с едно момиче, влюбих се, но тя не ме харесва повече, а никога не се е влюбвала в мен. Затова реших да спра да я обичам. Дори да се променят нещата и тя да се влюби в мен (въпреки че това е невъзможно да стане), пак не искам нищо с нея, искам дамо да си премахна чувствата - категоричен съм.
Минаха 1-2 седмици откакто го реших, категорично изгубих желание и надежда изобщо да съм влюбен в нея и да има каквото и да е с нея, но въпреки това не мога да спра да мисля за нея.
Същевременно в живота ми се появиха нови ангажименти които изискват концентрацията ми. Знам че ако го оставя ще си отмине само с времето, но искам да стане възможно най-скоро, не мога да мисля докато съм влюбен в нея.
Отиваш в контрол панел, в меню "чувста", маркираш избраната девойка и натискаш "Remove". После може да дадеш един Рестарт с 2-3 чашки уиски и си готов.![]()
Брат не става така... гледай да не мислиш за момичето и ще започнеш с времето да се сещаш по-малко. Аз не мисля, че съм спрял да я обичам, но се сещам по-рядко колко много я обичам реално..
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Чувствата са част от нас. Това ни прави хора. Не можем да пренебрегнем чувствата. От друга страна имаме качеството саморефлексия, което също е уникално за хората. Тоест можем да се самоанализираме. Чувството го има и нищо не можеш да направиш за да го махнеш. Можеш обаче да разбереш ситуацията, да разбереш, че можеш да живееш с него.
Много е интересно, когато някой каже: "Обичах, но вече не". Това просто не е вярно. Щом един път го е имало това чувство - винаги ще го има. Друг е въпросът дали ще дадеш израз, свобода и интерпретация на това чувство.
В общия случай времето помага. Когато имаш други ангажименти дори е по-добре. От теб зависи, от дисциплината ти и желанието ти да се занимаваш с това, което е на дневен ред, а не да оставяш мислите да те водят в нежелана посока.
Поздрави!
BeTheOne
"Невъзможно".
Мозъка е толкова сложен, няма невъзможни неща, има само "не знам". Разбирам, че е много трудно, но се надявам някой вече да има решение. Успях да направя някои неща които облекчиха нещата, но ефекта е доста ограничен и ми трябва по-ефективно решение. Надявам се някой да има ефективни идеи. Благодаря
Иди на психолог, той може би ще ти даде по-адекватен съвет.
Welcome to the Jungle...
Концентрирай се в други неща като спорт, приятели например и доста бързо ще я забравишпри мен поне така се получи де, сега си излизаме просто като приятели, но не е същото , както преди , когато имах чувства към нея
![]()
Намери друга
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
“И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно.”
— Пеньо Пенев, “Пътека”
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
секунда да си взема пикнята от кентавър и книгата за екзорсизъм
n00bs
Ако ставаше така, този раздел във форума нямаше да го има.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
То хубаво, ама не си ли се замислял следното: Играеш футбол (вид спорт) обаче си казваш "Еййй сега ако беше тук да ме види как играя .. много щеше да е яко." или пък "Ако беше тук при НАС (с приятелите) щях на всички да покажа че това е моето момиче...". И такива подобни, според мен не става така![]()
Пич при мен стана нещо подобно. Играя футбол в отбор и съм централен нападател. Последните мачове направо мачкаме наред и вкарах някои важни голове при което на последния мач бившата ми писа , че ще дойде , за да ме гледа... Това се случи вчера всъщност и познайБихме и вкарах пред нея , така че да , може и това да е стимул да играя по-добре, но не зная .. Като че ли при мен няма голямо значение дали тя ще е на мача или не (каза ми , че съм играл много добре и съм вкарал много хубав гол и че ще дойде пак на следващия мач
)