- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли да се бият децата..
да
не
За мен разумният мъж умее да говори и да предразполага, знае кога, как и какво да каже (това е и добрият баща и съпруг, а също и алфа мъжкия.) Ако си изпускаш нервите пред хлапето си, нищо чудно да стане същия неудачник като баща си. Щото за да си изливаш яда върху детето си, трябва да си ебати лабилния задръстен тип. Добрият баща е строг, но справедлив, много по-добре да насърчаваш децата с позитивизъм отколкото с шутове. Мен са ме поощрявали като хлапе за всяко добро нещо, което съм правил и са ме санкционирали за всяка простотия (Но не с бой). Според мен с бой ще достигнеш само до едно, до нарастващо озлобяване, което рано или късно ще избие в някоя лоша посока. Аз живот и здраве като си имам семейство и дяца, няма да ги удрям, ще говоря с тях, щото като станат тинейджъри предпочитам да споделят с мен, както аз съм споделял с нашите, отколкото да правят мизерия след мизерия и аз да си късам косите от нерви по тях. Връзката родител-дете прави децата разумни и отговорни. А аз искам да имам доверие на децата си, както и те на мен.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
С това за средата друго исках да кажа, но както и да е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.