.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли да се бият децата?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

7 46,67%
  • не

8 53,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 177

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    За мен разумният мъж умее да говори и да предразполага, знае кога, как и какво да каже (това е и добрият баща и съпруг, а също и алфа мъжкия.) Ако си изпускаш нервите пред хлапето си, нищо чудно да стане същия неудачник като баща си. Щото за да си изливаш яда върху детето си, трябва да си ебати лабилния задръстен тип. Добрият баща е строг, но справедлив, много по-добре да насърчаваш децата с позитивизъм отколкото с шутове. Мен са ме поощрявали като хлапе за всяко добро нещо, което съм правил и са ме санкционирали за всяка простотия (Но не с бой). Според мен с бой ще достигнеш само до едно, до нарастващо озлобяване, което рано или късно ще избие в някоя лоша посока. Аз живот и здраве като си имам семейство и дяца, няма да ги удрям, ще говоря с тях, щото като станат тинейджъри предпочитам да споделят с мен, както аз съм споделял с нашите, отколкото да правят мизерия след мизерия и аз да си късам косите от нерви по тях. Връзката родител-дете прави децата разумни и отговорни. А аз искам да имам доверие на децата си, както и те на мен.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    За мен разумният мъж умее да говори и да предразполага, знае кога, как и какво да каже (това е и добрият баща и съпруг, а също и алфа мъжкия.) Ако си изпускаш нервите пред хлапето си, нищо чудно да стане същия неудачник като баща си. Щото за да си изливаш яда върху детето си, трябва да си ебати лабилния задръстен тип. Добрият баща е строг, но справедлив, много по-добре да насърчаваш децата с позитивизъм отколкото с шутове. Мен са ме поощрявали като хлапе за всяко добро нещо, което съм правил и са ме санкционирали за всяка простотия (Но не с бой). Според мен с бой ще достигнеш само до едно, до нарастващо озлобяване, което рано или късно ще избие в някоя лоша посока. Аз живот и здраве като си имам семейство и дяца, няма да ги удрям, ще говоря с тях, щото като станат тинейджъри предпочитам да споделят с мен, както аз съм споделял с нашите, отколкото да правят мизерия след мизерия и аз да си късам косите от нерви по тях. Връзката родител-дете право децата разумни и отговорни. А аз искам да имам доверие на децата си, както и те на мен.
    Именно..

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    За мен разумният мъж умее да говори и да предразполага, знае кога, как и какво да каже (това е и добрият баща и съпруг, а също и алфа мъжкия.) Ако си изпускаш нервите пред хлапето си, нищо чудно да стане същия неудачник като баща си. Щото за да си изливаш яда върху детето си, трябва да си ебати лабилния задръстен тип. Добрият баща е строг, но справедлив, много по-добре да насърчаваш децата с позитивизъм отколкото с шутове. Мен са ме поощрявали като хлапе за всяко добро нещо, което съм правил и са ме санкционирали за всяка простотия (Но не с бой). Според мен с бой ще достигнеш само до едно, до нарастващо озлобяване, което рано или късно ще избие в някоя лоша посока. Аз живот и здраве като си имам семейство и дяца, няма да ги удрям, ще говоря с тях, щото като станат тинейджъри предпочитам да споделят с мен, както аз съм споделял с нашите, отколкото да правят мизерия след мизерия и аз да си късам косите от нерви по тях. Връзката родител-дете прави децата разумни и отговорни. А аз искам да имам доверие на децата си, както и те на мен.
    Правилно. Ама и тук шамаренто в някои етапи не е нещо, което да те разделя от тях. Сега, избухването и нервите, това което казах по-горе за вложените емоции - си е мизерия. За всичко останало иначе съм съгласен.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Правилно. Ама и тук шамаренто в някои етапи не е нещо, което да те разделя от тях. Сега, избухването и нервите, това което казах по-горе за вложените емоции - си е мизерия. За всичко останало иначе съм съгласен.
    Къде си видял мъж да удари без да си е изпуснал нервите?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Трябва ли да съм изнервен, за да му счупя таза? За няколко месеца ще му мине, а безценните спомени от игрите с баща му ще останат завинаги!

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Това по-скоро при жената е.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    С това за средата друго исках да кажа, но както и да е.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си