.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Херкулес хора като теб ги категоризирам с думата боклук.

Оххх горките мъже защитавали мъжката чест и достойноство чак ад ти се дореве за горките мъжленца . Само да вметна за тези войни мъжете са също толкова виновни колкото и жените . Защото ако не се бяха подвеждали по жените и войни нямаше да има .И това че жена може да удари мъж само ако има подкрепа си е твоя пълна глупост не всички жени са като твоята слаби и безхарактерни . И кой е по висш във йеархията ахааха нещо не разбрах някъв жалък олигофрен който посяга на приятелката си ли ?
    Само да вметна ако приятелят ми или въобще мъж си позволи да ми удари шамар бих му изкъртила зъбите без да ми мигне окото . И да не си мисли че всички жени сме слаби и беззащитни .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Херкулес хора като теб ги категоризирам с думата боклук.

Оххх горките мъже защитавали мъжката чест и достойноство чак ад ти се дореве за горките мъжленца . Само да вметна за тези войни мъжете са също толкова виновни колкото и жените . Защото ако не се бяха подвеждали по жените и войни нямаше да има .И това че жена може да удари мъж само ако има подкрепа си е твоя пълна глупост не всички жени са като твоята слаби и безхарактерни . И кой е по висш във йеархията ахааха нещо не разбрах някъв жалък олигофрен който посяга на приятелката си ли ?
    Само да вметна ако приятелят ми или въобще мъж си позволи да ми удари шамар бих му изкъртила зъбите без да ми мигне окото . И да не си мисли че всички жени сме слаби и беззащитни .
    Твоето мнение, за това как категоризираш някай като мен, и с каква дума, за мен е без значение. Същото мога да кажа и аз за теб. Мъжът е длъжен да брани честта си. А, твоята вметка, относно войните и виновните за тях отново е не точна. Мъжете са започвали войните, защото са можели да ги водят, което продължава и до днес. Жените са били повод за това, но някои философи виждат във войните и положителни неща. Дори и необходимост по някога. Кой е "висш" или "нисш" в природната йерархия е очевадно. Историята го доказва. Това, че на теб ти се иска да не е било така е друг въпрос. Втората ти вметка пък сигурно е продиктувана от холивудските филми. Ако се опиташ да подражаваш на тях, има опасност ти да останеш без зъби, и с насинени очи, които доста време не ще могат да мигат.
    Жените сами за себе си са слаби и беззащитни. Без мъжка подкрепа не струват нищо. Просто обобщавам. Знам че има отделни индивиди, които се различават и за двата пола. Но най- силната жена може да подчини (набие) само слаботелесен, хилав мъж, който ще е само мъжко подобие. Знаеш ли какво се казва на жена с две насинени очи?: - нищо! Защото някой мъж вече и го е казал, и то два пъти!
    Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 09:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си