.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Виж сега Лейди! Да речем че и аз имам нужда от развлечения. Аз си ги подбирам според условията, и според мен се чувствам комфортно. Това с пълненето на тинейджърските глави с глупости си е твое мнение. Нали сега изборът е голям. Всеки може да преценява сам, кое е глупост и кое не е. Когато се представя едната страна, не е ли редно да се покаже и другата. Ако сега не съм си у дома, то това е пак за благото на семейството ми. Ти в момента с мъжа си заедно у дома ли сте? Или не ходите на работа и двамата?
    Защо не пробваш с пропагандата си в bgmama, да речем? Гарантирам ти, там развлечението ти ще е по-голямо
    Какво значение има с кой къде съм?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Защо не пробваш с пропагандата си в bgmama, да речем? Гарантирам ти, там развлечението ти ще е по-голямо
    Какво значение има с кой къде съм?
    Ти отново изопъчаваш нещата. Сега пък го изкара и пропаганда. Колко пъти да обяснявам, че това си е мое мнение и няма как да е пропаганда. Просто споделям възгледите си. Ако някъде има тема относно възможностите м/у половете, може и там да коментирам нещата от моя гледна точка. От кога убежденията на различномислещите се третира като пропаганда?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Ти отново изопъчаваш нещата. Сега пък го изкара и пропаганда. Колко пъти да обяснявам, че това си е мое мнение и няма как да е пропаганда. Просто споделям възгледите си. Ако някъде има тема относно възможностите м/у половете, може и там да коментирам нещата от моя гледна точка. От кога убежденията на различномислещите се третира като пропаганда?
    Не мисля, че изопАчавам нещата.
    Но си прав, че всеки има глава на раменете си да преценява как е правилно да постъпва. Ти имаш право да смяташ, че жените заслужават бой. Твоята съпруга също има право да смята, че заслужава мъж като теб.
    Затова и ти казах - всеки намира мястото, в което се чувства комфортно. Но фактът, че избираш да говориш за това означава, че ти не се чувстваш добре там, където си. Че на теб ти пречат всички жени.
    На мен не ми пречи, че ти мислиш така, защото не съм длъжна да те търпя в живота си
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си