- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
@herkules Не се ли притесняваш от факта, че дъщерите ти може би, са потребители в този Форум?
Мисля, че причината да се държиш по този начин със жена си е, че не ти е родила СИН? или какво?
Ти как би се почувствал, ако си на нейно място?
Моите дъщери нямат време от учене да влизат във форуми. Едната е студентка, а другата е в 10ти клас. От много учене, малката няма време да разговаря дори с нас (родителите и) за проблемите си или неща които я вълнуват. Постоянно олимпиади по математика, английски, разни постери и прочее. Единственото и развлечение е игрите с награди във фейса или на друго място, където е спечелила доста неща. Дори и да са потребители (дъщерите ми) форумът е анонимен и няма как да разберат за мен.
Апропо:- Жена си не съм удрял до сега дори и на шега, защото никога не ми е давала повод за това вече 21 години.
Доста мъже биха си мечтали за такава жена, като моята. Сегашното поколение се изражда все по-вече, благодарение на женско управление и насилствено феминизиране на живота. Сега тръгвам, ако мога ще се върна и ще отговоря и на другите.