.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от troll4 Виж мнението
    Хипотезата е реална - имперските амбиции на Турция са добре известни - исторически и днес.
    Всъщност *хипотезата* ти сериозно издиша, освен ако за теб Левски и хан Тервел не са едно и също лице. Говори за нещата такива, каквито са, не каквито на теб ти се иска да бъдат, защото отстрани изглежда като безсмислено биене в гърдите, а то, както се надявам да знаеш, не води доникъде.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Всъщност *хипотезата* ти сериозно издиша, освен ако за теб Левски и хан Тервел не са едно и също лице. Говори за нещата такива, каквито са, не каквито на теб ти се иска да бъдат, защото отстрани изглежда като безсмислено биене в гърдите, а то, както се надявам да знаеш, не води доникъде.
    Значи ти не оспорваш турските имперски амбиции, а само това, че нашата страна ги е спряла по пътя им на запад. Но помохамеданчването не се е случило. А ако днес стоеше този въпрос, всички щяхте да приемете турската вяра и да носите фесове.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от troll4 Виж мнението
    Значи ти не оспорваш турските имперски амбиции, а само това, че нашата страна ги е спряла по пътя им на запад. Но помохамеданчването не се е случило. А ако днес стоеше този въпрос, всички щяхте да приемете турската вяра и да носите фесове.
    О, не оспорвам имперските амбиции на никоя велика сила, просто намирам за аматьорско изказване с нулева академична стойност да твърдиш, че през 19 век Османската империя е била в състояние да завладее цяла Европа сама, и, видиш ли, само Васил Левски я е спрял.
    Аз не виждам нищо лошо в това всички да бъдем мюсюлмани.

О, не оспорвам имперските амбиции на никоя велика сила, просто намирам за аматьорско изказване с нулева академична стойност да твърдиш, че през 19 век Османската империя е била в състояние да завладее цяла Европа сама, и, видиш ли, само Васил Левски я е спрял.
    Не съм казал 19-ти век - вековете са общо 5 преди това! И не съм писал, че само Левски я е спрял.

Това изби рибата!

Мега фен Аватара на RagioL
    и ако не беше страха на Англия от Русия през руско турските войни и толкова нямаше да изкрета Турция.

Бруней ще приеме ислямско криминално законодателство, съобщава "Ройтерс". Страната ще последва Малайзия и Индонезия в тази практика.

Чуждестранни дипломати са на мнение, че през последните години султанът става все по-религиозен, което се отразява на политиката на страната.

От днес жителите на страната ще бъдат съдени от ислямски съдилища за престъпления като бременност извън брака, пропускане на петъчна молитва и проповядване на религии, различни от ислям.

Запланувана е и втора фаза на законодателството, която ще бъде прокарана след 12 месеца и ще се отнася до престъпления като кражба и консумация на алкохол от мюсюлмани, които ще се наказват съответно с ампутация и удари с камшик.

Третата фаза ще въведе смъртно наказание, извършено под формата на убийство с камъни. С него ще се наказват прелюбодейство, содомия и произнасяне на обиди на Корана и пророка Мохамед.
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си