- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз няма да емигрирам
Ами, донякъде е тъй.. :/ "за съжаление мамка му"
у БГ останаха малко повече, такВиС хора..
тъжно ми става как новото поколение са възпитавани от малки в духа на чужбината и не искат въобще да се пробват в България, да се борят за родината си..
Иначе околосветското обикаляне е много яко. Стига да имаш кинти и свободно време.
Пък и това не е достатъчно. За някои неща трябва да имаш умения + чужд език.
Аз искам да се кача на Хималайте например. Не, че като имаш средства не можеш да излетиш в космоса, но като имаш и умения - това става доста по-лесно и не толкова скъпо.
А работата, която ще да е печеливша - иска голяма отговорност. Не можеш да оставиш един куп ангажименти и да заминеш за чужбина.
Другите истории от вида как ще оставиш всичко и ще тръгнеш да пътешестваш с 5 лв в джоба си изглеждат много вълнуващи, но са малко като блян.
И на последно, идва един момент, когато ще предпочетеш усамотението, уединението. Да си изградиш своя позната територия, на която най-много държиш.
цяла тема с патриотични глупости, аз бих напуснал защото и отвъд въздуха се диша, ако не стесняваш света си няма да бъдеш ограничен.
знаете ли, не мога да ви хвана спатиите
я ми направете една бърза схема кой кого най-често псува?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако Левски го беше направил, турците щяха да се преместят още по на запад, а след това и още, и още - и така до океана, а на Айфеловата кула днес щеше да има минаре. А жените да ходят със забрадки. И всички щяха да са мюсюлмани. И цяла Европа щеше да е Турция и мангали навсякъде. И тогава никой нямаше да има къде да избяга. А пък днес в Турция никой не иска да емигрира, защо така?
Последно редактирано от troll4 : 04-27-2014 на 14:57
ако всички правиха така, никой нямаше да живее.
За това имената на тези кат Левски отекват във вечността и се повтарят години на ред. За това се говори още за тях.
Днес времената са коренно различни, но идеалите са едни и същи. Днес такива хора са още по-малко. От там идва и все по-голямата разруха в равновесието..
Хипотезата е реална - имперските амбиции на Турция са добре известни - исторически и днес.
А Левски много добре е знаел какъв е риска и какво най-вероятно го е чакало, и въпреки това го е правел - правел го е за другите и като саможертва, но може би и като пример да им покаже какво трябва да правят самите те - защото, когато се надигнат всички вместо да си траят, става това:
![]()
Всъщност *хипотезата* ти сериозно издиша, освен ако за теб Левски и хан Тервел не са едно и също лице. Говори за нещата такива, каквито са, не каквито на теб ти се иска да бъдат, защото отстрани изглежда като безсмислено биене в гърдите, а то, както се надявам да знаеш, не води доникъде.
A каква трябва да е днешната кауза?
Да еба, сега на изборите отново всички наши пари ще отидат за подкупи да еба.
И как ще се обединим като всички са на различно мнение?!
Кво става?
Аз, ако утре кажа ае да превземем Варна, ти и всички други ще ми покажите среден пръст.
Никой няма да повярва, всеки си гледа своята партия от хилядите и си знае едно - омагьосан триъгълник.
Знаете ли? Вярно е, че ако всяка община се отцепи от властта в София ще е по-добре? Ама пак ще покажете един среден пръст. хахахаха
Нямах картинка само с турци в парламента. Но същото важи и за циганите, защото и този проблем идва със страшна сила. Мангали може да се ползва и по-общо - не само за цигани.
Като казвам мангали навсякъде, имам предвид да са мнозинство. Тогава ще видиш разликата между това да има и това всички да са мангали. А това щеше да стане ако Турция не беше спряна преди векове и беше минала на запад.