И то напразно. Утре ще дойде господинът и ще ще ти извади от девет кладенеца вода, че с това мнение си си заслужила боя. И докато се усетим, айде още 20 страници словесна диария.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И то напразно. Утре ще дойде господинът и ще ще ти извади от девет кладенеца вода, че с това мнение си си заслужила боя. И докато се усетим, айде още 20 страници словесна диария.
И с мен трудно може да се излезе на глава и след прочетеното дотук и ти и Пантерата и всички други не сте лесни
Оооо не, тъкмо бях почнал да те харесвам, а виж как се отнасяш с мен!!!!! След сато някоя жена си заслужи боя, не е задължително да бъде набита веднага. Първо има предупреждение и ако не се разбере от дума, чак тогава се предприемат крайни мерки.
Оооо не, тъкмо бях почнал да те харесвам, а виж как се отнасяш с мен!!!!! След сато някоя жена си заслужи боя, не е задължително да бъде набита веднага. Първо има предупреждение и ако не се разбере от дума, чак тогава се предприемат крайни мерки.
И като не разбере от бой, какво? Дисциплинарно уволнение?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last