- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Едно въпросче ... :)
Имам стрии по гърдите а съм едва на 15 ... какво да направя ?
Сигурна ли си, че имаш гърди, и сигурна ли си, че си на 15?
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Ами, не държа особено, но няма как да имаш стрии!!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
А ходила ли си на лекар,че да се оплакваш ей така и да предизвикваш съдбата? O.o
Да си напълняла рязко?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Стрии се образуват при разпъване на кожата (растеж, качване на килограми) Вероятно това е причината и при теб. Както казах по-горе, мисля, че хидратиращ крем помага срещу стрии (аз така знам)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Че какво му е странното явление на това, момиче на 15 да има стрии? Че аз още на 12-13 годишна възраст ми се появиха, защото бях доста пълна. Спокойно мацка, аз също имам на гърдите, но най-страшни са стриите по корема, защото като отслабнеш и ти стоят по-различно и се виждат повече. И аз не знам как да се да ги махнем, дори съм се замисляла за операция ако е възможно.
Вместо да мислите за инвазивни решения, потърсете в НЕТ-а инфо за заличаване на стрии по деликатен начин, с природни средства или поне не нещо драстично. Посещавайки сайтове и блогове, чиито публикации се грижат да ви информират за здравословния начин на живот, може и още нещо да научите![]()
Понякога в интернет информацията може да се окаже невярна, затова ще е по-добре да отидеш при личния си лекар.
Съвсем реално е да има такива стрии . Аз също съм имала г.д на тези години не съм била пълна .Просто това става от разстежа , отиди в аптека или на лекър на мен лично ми казаха да ги мажа с " Масло против стрии ИКАРОВ" Натурал продукт цената беше около 6 лева .