.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Проблем с процесора!

Някой може ли да ми помогне защото имам проблем процесорът ми постоянно работи на 100% някой може ли да ми каже какво да направя?

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Преинсталирай, срещу копачи е по-добре така да се действа.

Malwarebytes Anti-Malware. Сканираш, чистиш и готово.

Мега фен
    провери си температурите на процесора да не би да са над 60-70 градуса целзий - ползвай aida64 за целта, виж дали имаш достатъчно дисково пространство в системната директория (където е папката windows) - добре е да имаш поне 10GB свободни там, провери за натоварващи процеси в startup-а и за натоварващи toolbar-ове, ако има такива процеси, ги махни от startup-а с ccleaner, а такива toolbar-ове направо ги деинсталирай, провери за вируси и malware/spyware с avast, malwarebytes, и spybot s&d, и почисти системния регистър с wise registry cleaner и ccleaner, дефрагментация на работните директории също ще ускори бързодействието поне с малко

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dem0to Виж мнението
    Някой може ли да ми помогне защото имам проблем процесорът ми постоянно работи на 100% някой може ли да ми каже какво да направя?
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    провери си температурите на процесора да не би да са над 60-70 градуса целзий - ползвай aida64 за целта, виж дали имаш достатъчно дисково пространство в системната директория (където е папката windows) - добре е да имаш поне 10GB свободни там, провери за натоварващи процеси в startup-а и за натоварващи toolbar-ове, ако има такива процеси, ги махни от startup-а с ccleaner, а такива toolbar-ове направо ги деинсталирай, провери за вируси и malware/spyware с avast, malwarebytes, и spybot s&d, и почисти системния регистър с wise registry cleaner и ccleaner, дефрагментация на работните директории също ще ускори бързодействието поне с малко
    Виждаш ли връзка между зададения въпрос и отговора ти, защото аз не виждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си