- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто да споделя
Добре де, не е точно споделяне, но имам нужда да си го излея някъде.
Как може просто така да си тръгнеш? След всичко, което сме преживели, всички хубави и не- толкова хубави моменти, след цялата любов? Как толкова внезапно и бързо се отдалечаваш от човека, когото си обичал, с когото до вчера си правил планове и си искал винаги да е до теб? Как можеш да си тръгнеш без обяснение, само с репликата "Ще сме приятели, разбира се, всичко ще си е наред, просто няма да сме заедно" , а после да не проявяваш дори малко желание за контакт? Откъде дойде всичко това? А дали ще си промениш решението, дали ще се върнеш? Не искам нищо друго, освен това. Да се покажеш на вратата, да кажеш "С теб съм" и да ме прегърнеш с цялата си топлина както правеше до сега. Да се сгушим и да заспим щастливи с мисълта, че сме тук един за друг и ,че винаги ще бъде така.![]()
Нямаше логика,беше любов.
Звучи много тъжно и красиво... преди всичко, това може да е заради изневяра. Или просто може да се е загледал в друга.
Ами от малкото обяснение, което даде каза, че няма друга, просто имал чувството, че е много сериозно, а се чувствал "млад" за такова нещо. о.О но вече е все едно
добре дошла в клуба, аре на кафе :Д истината е, че не трябва да ти пука много. звучи сложно, но ще се справиш. ще го преживееш рано или късно. най-голямата грешка ще ти е, ако започнеш да се самосъжаляваш и да търсиш проблема в себе си, повярвай ми. приеми, че е глупак, че той губи и тн. спри да мислиш за старите емоции и започни да търсиш нови.
Защо искаш човек, който те е зарязал и не се интересува, че страдаш за него да се върне обратно при теб? Това някакъв вид мазохизъм ли е?
Просто приеми факта,че няма да се върне и насочи вниманието си към нещо друго.Повярвай,това веднъж случи ли се вече нищо няма да е същото.Дори и да се върне...не ти ли става адски тъпо,заради факта,че той някога е искал да си тръгне от теб?!Не ти трябват такива хора...не защото са боклуци.Той може да си е стабилен,сериозен и т.н...Но след като вече няма чувства няма смисъл да се залъгвате.И е по-добре да не поддържате контакт.Така ти няма да се надяваш,че може би нещата ще се върнат в предишния си вид и ще го забравиш по-лесно.Каквото било,било.Гледай напред и се радвай за изживяното с него!Със сигурност те очаква нещо различно..и може би по-хубаво.
Няма никакъв смисъл да искаш, мислиш, говориш за човек, който си е тръгнал от теб.
Оставил те е.
Остави го и ти.
За пореден път се убеждавам в това че жените сме големи мазохистки..И аз се чувствах така,като теб...никакво ясно обяснение просто си тръгна..исках го обратно,но сега разбирам че точно така явно е трябвало да стане...макар и толкова много време да исках да се върне..
Забрави го..Остави го...
Ще дойде нещо по-добро (:
Нормално да имаш такива чувства..явно това всичкото е съвсем прясно...но ако се върнеш при него може да е по-голяма грешка(ако има такава опция)..но все пак това е любов и каквото и да пиша ти знаеш най-добре какво чувстваш...та мога само да ти пожелая това гадно чувство да отмине и да не те спохожда вече.. (:
Благодаря ти.Дано наистина да отмине.![]()
пак връщам темата.. пак имам нужда от споделяне
тъпа нещастна ку*ва.Знаех си, че тя ще развали всичко. Дойде от никъде, набута се където не и е работата и развали всичко.165465668456 му казах, че ще стане така, но той - не,приятелка ми е и това е, въпреки че съм имал чувства към нея няма да се върна там, наранила ме е достатъчно. Да, ама не. Пак се върна, браво! Не искал връзки, а само няколко седмици по- късно БАААААААААААААААМ заедно са. Гадно му било, че така станало и ме бил наранил. Хаха, да бе. Колкото и да мислех, че наистина съществува момче, което е различно от повечето боклуци, накрая пак се убеждавам в обратното. Това е. Еднакви са и това е.
Аз винаги съм се чудил същото... как така в един момент си на седмото небе и на другият ден вече не искаш да си с дадения човек. Просто толкова са били истински техните чувство, може би...
Авторке, мислех те за по-пекана преди да напишеш последното изречение. Защо го казваш изобщо? Аз мога да кажа същото и за вас. Нищо добро не съм видял от вас, само моментни делириуми и дотам. Имал съм дълги връзки, но всичко завършва по един и същи начин. Окей... да не вярваш в любовта и подобни простотии ОК... но да казваш, че сме еднакви. Обиждам се аз лично, след като знам какво съм правил и какво бих направил за правилната...
Живота е суров, но пък не трябва да се приемат толкова много нещата навътре. А и все пак много зависи годините и продължителността на връзката : )
Просто да си споделя и аз, че съм минал през почти същото. Само че в този случай аз съм на мястото на момчето и знам почти историята на изуст. Затова наистина, отнася се за всички: Не взимайте такива неща много присърце, за да не остават трайни и болезнени спомени за в бъдеще.
П.С: Пък ако ти трябва някое момче за утешени, обади се![]()
Съжалявам ако съм те обидила лично, но колкото и неща да са правили за мен, колкото и пъти да са казвали,че съм правилната и след всичко, което и аз правя, накрая винаги аз съм наранената, защото съм се доверила. Тъпото е, че всеки казва, че е по- различен, но в крайна сметка пак се оказва такъв след като му се довериш напълно.
Авторке, на мен са ми го казвали също... и беше адски убедително. Днес не виждам вече такова нещо. Трябва ли и аз да кажа, че ти си като всички други? Разбирам те до голяма степен, минал съм по същия път и то не един път, но и не смятам, че си изцяло права. И аз съм скептично настроен вече към тези неща, но... не знам, има друго решение.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
още малко споделяне..
Аз съм някакъв мазохист май. Продължавам да го искам и ако можех щях да се върна. Мдаа, мазохист съм. И жалка също. И глупава. Браво и на мен за това, че колкото и да ми е зле и колкото и да знам, че не заслужава, пак го искам. Тъпотъпотъпо същество. По- глупава не мога да стана.
Е... и аз смятам така за жените хайде. Няма нито една, на която мога да имам доверие. Всички лъжат и изневеряват. Как е сега?
Иначе... просто го обичаш... и си още емоционално привързана към него, просто защото се сещаш повече за хубавите мигове и какво е БИЛО, а лошите моменти въпреки, че ги има... много ти е кофти за тях, но не им отдаваш чак такова значение и смяташ, че можеш да ги преодолееш стига той да ти даде тази подкрепа. Ако се чувстваш така... ще ти кажа едно - лъжеш се. Просто на такъв тип... жена ми приличаш.
Истината е, че наистина сме прекалено млади за това.
Преди да прочета мнението ти, в което казваш, че се върнал при бившата си, бях като ударена от влак. Да видиш ситуацията си през очите на другия винаги изглежда лошо. Като изключим частта, че бившата се е намесила ще ти кажа моето мнение от личен опит. Щом той си тръгва по този начин, значи никога не е било истинска любов, каквото и да казваш. Да, имали сте незабравими моменти и спомени, безброй смехове, НО не е било истинска любов. Той наистина не е готов за толкова голямо нещо. А това, че се е върнал при бившата си вече е от слабоумие. Преодолей го- не сте били един за друг. Просто няма смисъл да си заравяш главата в това. Да, ще ти е гадно, но и това ще отмине.късмет
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same