- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделете, дайте съвет
хахахахаххахахаххахаххаха а ще ми мине, надявам се
Никак не реагирам.Напълно безразлично ми е и си имам оп важни неща от това да се занимавам да мисля за бившият си и новото му гадже .
Коментарът на синеочка ме провокира да попитам авторката: а ти нямаш ли някакви свои интереси, хобита, компании, въобще хора и дейности, които да те откъсват от мислите за твоя бивш и неговата нова лИбоф?
щото ако си прекарваш свободното време стоейки и самосъжалявайки се, не си помагаш особено.
Welcome to the Jungle...
Имам изключително много неща, с които да се занимавам и прекрасни хора до себе си, но също така се налага да виждам бившия си всеки ден
Welcome to the Jungle...
Въобще не ми пука. И за какво трябва да ми пука, да ми става тъжно и т.н. след като този човек по една или друга причина е в миналото ми?
Никога не съм влизала във връзка с нагласата, че цял живот ще съм с даден човек. Имам ясна и реална представа за нещата и точно за това приемам новите половинки на бившите ми съвсем нормално.
А и както се написа по-горе имам предостатъчно важни неща, за които да мисля та да се съсредоточавам върху човек от миналото.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Така е , така е ..особено като виждам какви смешни неща ги върши в момента и се надявам да ми мине
Единственото, което изпитвам към бъдещите им е съчувствие.
Лесно се свиква, когато се освободиш от някой, който не желаеш в живота си.
Напълно ми е все тая, че си има друга. Даже много се радвам от тоя факт, щото не му мисля лошото,все пак някога сме били едно цяло.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Винаги съм се чудела на хора, твърдящи подобни неща.
Ще ми е любопитно да разбера как може човек да е бил с дадени хора определено време, да са имали чувства един към друг и после да твърдят, че съчувстват на бъдещите им половинки?
Аз си го обяснявам по два начина - или въпросния е мазохист и изпитва няк'во извратено удоволствие от това до себе си да има все боклуци, или егото му е прекалено наранено и се самонавива, че въпросните бивши са били ужасни.
Вярно, че всеки може да се влюби в неподходящ човек, но да твърдиш, че съчувстваш на бъдещите ИМ ...
/не нападам, просто наистина ми е интересно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Най лесния начин, да не мислиш за него, да свикваш с това че е около теб и да го забравиш е просто да си намериш друг приятел : )
С всеки един ден виждам колко е смешен все повече и повече и ми става все по-забавно и по-забавно..и после става нещо макар и минимално и отново започвам да мисля и да се измъчвам