.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    хахахахаххахахаххахаххаха а ще ми мине, надявам се

Никак не реагирам.Напълно безразлично ми е и си имам оп важни неща от това да се занимавам да мисля за бившият си и новото му гадже .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Никак не реагирам.Напълно безразлично ми е и си имам оп важни неща от това да се занимавам да мисля за бившият си и новото му гадже .
    А като ги виждаш?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Коментарът на синеочка ме провокира да попитам авторката: а ти нямаш ли някакви свои интереси, хобита, компании, въобще хора и дейности, които да те откъсват от мислите за твоя бивш и неговата нова лИбоф?

щото ако си прекарваш свободното време стоейки и самосъжалявайки се, не си помагаш особено.
    Welcome to the Jungle...

Имам изключително много неща, с които да се занимавам и прекрасни хора до себе си, но също така се налага да виждам бившия си всеки ден

Цитирай Първоначално написано от monika.ruse Виж мнението
    Имам изключително много неща, с които да се занимавам и прекрасни хора до себе си
    Тогава се постарай да съсредоточиш мислите си върху тях, вместо да си създаваш излишни драми. Ясно, че на 18 нямаш особено голям житейски и емоционален опит, но все отнякъде трябва да започнеш. А и не всичко в живота е любов и присъщите й емоционални драми.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Въобще не ми пука. И за какво трябва да ми пука, да ми става тъжно и т.н. след като този човек по една или друга причина е в миналото ми?
    Никога не съм влизала във връзка с нагласата, че цял живот ще съм с даден човек. Имам ясна и реална представа за нещата и точно за това приемам новите половинки на бившите ми съвсем нормално.
    А и както се написа по-горе имам предостатъчно важни неща, за които да мисля та да се съсредоточавам върху човек от миналото.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Гадно е но се преживява

Така е , така е ..особено като виждам какви смешни неща ги върши в момента и се надявам да ми мине

Мега фен Аватара на Hilary_
    Единственото, което изпитвам към бъдещите им е съчувствие.
    Лесно се свиква, когато се освободиш от някой, който не желаеш в живота си.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Напълно ми е все тая, че си има друга. Даже много се радвам от тоя факт, щото не му мисля лошото,все пак някога сме били едно цяло.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Единственото, което изпитвам към бъдещите им е съчувствие.
    Лесно се свиква, когато се освободиш от някой, който не желаеш в живота си.
    Винаги съм се чудела на хора, твърдящи подобни неща.
    Ще ми е любопитно да разбера как може човек да е бил с дадени хора определено време, да са имали чувства един към друг и после да твърдят, че съчувстват на бъдещите им половинки?
    Аз си го обяснявам по два начина - или въпросния е мазохист и изпитва няк'во извратено удоволствие от това до себе си да има все боклуци, или егото му е прекалено наранено и се самонавива, че въпросните бивши са били ужасни.
    Вярно, че всеки може да се влюби в неподходящ човек, но да твърдиш, че съчувстваш на бъдещите ИМ ...

/не нападам, просто наистина ми е интересно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Най лесния начин, да не мислиш за него, да свикваш с това че е около теб и да го забравиш е просто да си намериш друг приятел : )

С всеки един ден виждам колко е смешен все повече и повече и ми става все по-забавно и по-забавно..и после става нещо макар и минимално и отново започвам да мисля и да се измъчвам

Цитирай Първоначално написано от monika.ruse Виж мнението
    С всеки един ден виждам колко е смешен все повече и повече и ми става все по-забавно и по-забавно..и после става нещо макар и минимално и отново започвам да мисля и да се измъчвам
    Все още си емоционално ангажирана с мисълта за него и още поне няколко месеца ще е така.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си