.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Teлефон

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Голямо предимство на з2 пред з1 е дисплеят, много по-хубав е. Много хора се оплакват от ъгъла на виждане при з1, макар че като си е насочен към теб няма да има проблеми. Някой потребители са разочаровани от цветовеете на з1, така че го имай напредвид. Очаквай много пръстови отпечатаци. Като цяло е страхотен телефон с много малки забележки.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Много хора се оплакват от ъгъла на виждане при з1, макар че като си е насочен към теб няма да има проблеми. Някой потребители са разочаровани от цветовеете на з1, така че го имай напредвид.
    Това е абсолютно нормално за повечето TFT екрани, няма как да виждаш от всички ъгли едно и също при този вид екран, същото важи и за цветовете. Затова като се взима телефон дисплеят трябва да е или IPS LCD(вижда се един и същи образ от всеки ъгъл) или AMOLED.

Цитирай Първоначално написано от Mozzela
    Очаквай много пръстови отпечатаци.
    Това не е голям проблем, винаги можеш да сложиш протектор на екрана за 5-6 лв. Аз използвам anti-glare matte, на докосване е идеален и почти не остават отпечатаци.

Най-добре изчакай Sony Xperia Z2, той е по-добрият избор от двата. Не препоръчвам Galaxy S5, не си заслужава парите.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Това е абсолютно нормално за повечето TFT екрани, няма как да виждаш от всички ъгли едно и също при този вид екран, същото важи и за цветовете. Затова като се взима телефон дисплеят трябва да е или IPS LCD(вижда се един и същи образ от всеки ъгъл) или AMOLED.

Това не е голям проблем, винаги можеш да сложиш протектор на екрана за 5-6 лв. Аз използвам anti-glare matte, на докосване е идеален и почти не остават отпечатаци.

Най-добре изчакай Sony Xperia Z2, той е по-добрият избор от двата. Не препоръчвам Galaxy S5, не си заслужава парите.
    Първото го знам,но и да му кажа нищо няма да разбере, пък и видях, че характеристиките не го вълнуват много, макар и да са важни. За отпечатъците, не остават ли отзад много? За отпред доколкото знам з1 си идва със залепен протектор и не съм се замислял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си