.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy Виж мнението
    Не знам,не виждам другото решение в момента. Може и да говоря така в момента, защото съм ядосана, знам ли, но имам чувството, че няма момче/мъж, на който може да се повярва.
    Е... и аз смятам така за жените хайде. Няма нито една, на която мога да имам доверие. Всички лъжат и изневеряват. Как е сега?
    Иначе... просто го обичаш... и си още емоционално привързана към него, просто защото се сещаш повече за хубавите мигове и какво е БИЛО, а лошите моменти въпреки, че ги има... много ти е кофти за тях, но не им отдаваш чак такова значение и смяташ, че можеш да ги преодолееш стига той да ти даде тази подкрепа. Ако се чувстваш така... ще ти кажа едно - лъжеш се. Просто на такъв тип... жена ми приличаш.

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Е... и аз смятам така за жените хайде. Няма нито една, на която мога да имам доверие. Всички лъжат и изневеряват. Как е сега?
    Иначе... просто го обичаш... и си още емоционално привързана към него, просто защото се сещаш повече за хубавите мигове и какво е БИЛО, а лошите моменти въпреки, че ги има... много ти е кофти за тях, но не им отдаваш чак такова значение и смяташ, че можеш да ги преодолееш стига той да ти даде тази подкрепа. Ако се чувстваш така... ще ти кажа едно - лъжеш се. Просто на такъв тип... жена ми приличаш.
    Да, точно така се чувствам. Знам, че няма смисъл от празни надежди, нооо ..
    Нямаше логика,беше любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си