.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Кофти ми е.
    В последните ми такива моменти, когато ми липсва човек, който не мога да имам, не съм била сама.
    А сега съм сама и след малко ще се наложи да се вържа за стола май, защото иначе ще стана и ще отида да го видя, само за да го прегърна и да се успокоя.. Не знам как все още се сдържам да остана на едно място и не съм отишла все още.
    Може би чувството, че ще ме отблъсне ме спира най-много.
    Но знам, че няма да успявам всеки път да се спирам и някой ден ще му кажа всичко в очите веднъж завинаги..
    Знам, че няма да го имам, но поне да ми олекне малко.
    Липсва ми, искам да го държа в ръцете си..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Кофти ми е.
    В последните ми такива моменти, когато ми липсва човек, който не мога да имам, не съм била сама.
    А сега съм сама и след малко ще се наложи да се вържа за стола май, защото иначе ще стана и ще отида да го видя, само за да го прегърна и да се успокоя.. Не знам как все още се сдържам да остана на едно място и не съм отишла все още.
    Може би чувството, че ще ме отблъсне ме спира най-много.
    Но знам, че няма да успявам всеки път да се спирам и някой ден ще му кажа всичко в очите веднъж завинаги..
    Знам, че няма да го имам, но поне да ми олекне малко.
    Липсва ми, искам да го държа в ръцете си..
    Колко мило ми звучи това... Хората са казали да внимаваш какво си пожелаваш,защото може и да се сбъдне,но на мен ми се ще и аз да липсвам по този начин някой ден.От друга страна може би пък е твърде егоистично да искаш даден човек да се измъчва по този начин заради теб.

Иначе пък в селото уж бяхме завършили основновното циментиране на оградата,но изненада...тя постоянно се смалява и потъва в земята заради насипи. Миналата година задната беше през по-голямата си част около два метра,едвам си надигах ръката над нея и ме бъзикаха разни видяли я че все едно строим бент.Тази година отвътре на повечето места няма и половин метър, а отвън на някои и десетина сантиметра.А ще се зарие по още малко и от двете страни.Явно трябва да и се правят ъпгрейди отново преди да се сложат платната...

Иначе вчера в Белоградчик си прекархме готино.Разгледахме разни забележителности и така.Само дето престоят ни беше около 4 часа, а отиването и връщането по тези криви пътища ни отне около 5 часа.

А да, и курвалъка и курварщината при хората на моменти все повече ме отчайват.Гледаш ги някои едни такива добри,отзивчиви,културни, весели,забавни,но пък изобщо да не си на мястото на гаджето им,обичащият ги или просто да не си им застанал на пътя,че не щадят никакви средства за целта си.Понякога си мисля,че просто на хората това си ни е заложено.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-05-2014 на 09:35
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си