.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    awawawa
    Guest

Море и менструация

Здравейте. На 14 съм и вече сме запазили дата за морето. Лошото е,че може там да ми дойде. Говорих с мама на тази тема,но тя не спомена нищо за тампони. Явно не иска да си слагам още, но според мен няма да са ми удобни и ще ми е некомхортно с тях. Четох за противозачатъчните,но и много хора се оплакват от тях... Има и друг избор с витамин Ц ,но не при всеки действа,а и не знам по колко таблетки и кога се пият. А с еднодневна превръзка? Тези малките без крилцата става въпрос ,не знам дали така се казваха,но според мен няма да ми свършат работа. Много обичам да ходя на море и ЩЕ влизам във водата. Моля ви дайте ми съвети..

Ако ти дойде на морето, единственият начин да влизаш във водата са тампоните.

Няма какво да направиш. Всичко е въпрос на късмет... С хапчета не пробвай,все още организмът ти не е готов,а и има външни ефекти,като надебеляването,например.

awawawa
    Guest
    А не мога ли да се отворя с тампон,защото някои казват,че ципата била навътре. А и мама едва ли ще ми разреши... Какво ще й кажа

На вас не са ли ви обяснявали в училище, че няма как да се отвориш с тампон? (поправи ме,ако греша) Още в началните класове идваха и ни говореха точно за това...

awawawa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xNarcisseNoir Виж мнението
    На вас не са ли ви обяснявали в училище, че няма как да се отвориш с тампон? (поправи ме,ако греша) Още в началните класове идваха и ни говореха точно за това...
    На нас изобщо ве са ни говорили за такива неща. Значи да ползвам тампони? А ще ми препоръчате ли някакви малки? Девствена съм,ще ме боли ли като стоя с тампон?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не разбирам как на 14 години ще искаш разрешение от майка ти да носиш тампони. Какво да и казваш? Нищо. Организмът си е твой, а тампоните не са дрога. Няма да те боли, ако го поставиш правилно. Тампонът се сменя на всеки (максимум) 2 часа.

В море без тампон в цикъл ще си докараш инфекция. Всъщност, и с тампон не е гаранция, че ще се предпазиш.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Ахахахааха мама нямала да разреши оле ужас
    Просто не и казвай, купи си мини тампони например и толкова
    никой няма да разбере.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Купи си МИНИ-тампони и пробвай ако ти дойде, ако не - няма да влизаш в морето и това е.
    Майка ти няма нужда да разбира. И не, не можеш да се отвориш.
    *сън*

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не ги слушай, ако почнеш да кървиш, почни да викаш - АКУЛА !
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Не ги слушай, ако почнеш да кървиш, почни да викаш - АКУЛА !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си